Ραντεβού με την ιστορία

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και μέχρι το βράδυ θα φτάσει στο ανώτατο της σημείο. Εδώ και μέρες κανένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο παρά τον αποψινό αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Σλόβαν. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος είτε θέλει να το κατανοήσει μερίδα οπαδών μας είτε όχι. Ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ έστειλε σαφέστατα μηνύματα και όσοι δεν τα πήραν έχουν ήδη αργήσει. Ναι μεν η ομάδα μας είναι καλύτερη αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.. Μια παράμετρος που ξεχνούν πολλοί και πρέπει να διαχειριστούμε άψογα σε λίγες ώρες είναι η ετικέτα του φαβορί. Η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει την πίεση-στόχο να προκριθεί σε ομίλους και ιδανικά σε αυτούς του champions league. Για πρώτη φορά μάλιστα θεωρούμαστε το φαβορί απέναντι στον αντίπαλο μας κάτι που δεν συνέβηκε ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς γιατί παίζει το δικό του ρόλο ότι σε κανέναν αγώνα της προ διετίας πορείας μας δεν θεωρηθήκαμε το φαβορί.

Πέραν της σωστής διαχείρισης του άγχος που προκαλεί η κρισιμότητα του αγώνα αναμένουμε να δούμε και ένα πιο έτοιμο από αγωνιστικής άποψης ΑΠΟΕΛ. Στον πρώτο αγώνα οι Σλοβάκοι με την αμυντικογενή τακτική τους πήραν ένα θετικό για αυτούς αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία μας να οργανωθούμε σωστό και στη συνέχεια να πετύχουμε ένα γκολ. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η μάχη του κέντρου όπως πάντα θα κρίνει πολλά.  

Συνήθως οι μεγάλοι αγώνες κρίνονται από τους ποδοσφαιριστές που σε βράδια όπως το σημερινό έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν και να παίρνουν την ομάδα στους ώμους τους. Ναι μεν φημιζόμαστε για το ότι είμαστε ομάδα αλλά μονάδες όπως οι Χιώτης, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μαρσίνιο και Αλμέιδα μπορούν να καθορίσουν με την απόδοση τους το τελικό αποτέλεσμα.

Λιγότεροι αλλά αποφασισμένοιΠερίπου 700 οπαδοί μας υπολογίζεται να βρεθούν απόψε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Γιοβάνοβιτς και ήδη από χτες έκαναν έντονη την παρουσία τους στους κεντρικούς δρόμους της Μπρατισλάβας. Σήμερα αναμένεται και η άφιξη των οπαδών μας που προτίμησαν την μονοήμερη εκδρομή όπως επίσης και αυτών που θα ταξιδέψουν οδικώς από κοντινές πόλεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!