Ραντεβού με την ιστορία

Ο ΑΠΟΕΛ δηλαδή οι παίκτες, οι προπονητές και ο κόσμος έχουν ραντεβού με την ιστορία σήμερα. Στις 5:00 το απόγεμα ξεκινά η σημαντικότερη μάχη της φετινής χρονιάς αφού με νίκη θα κάνουμε το σημαντικότερο βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και αν τα καταφέρουμε θα είναι η πιο τρανταχτή επιβεβαιώσει για την ανωτερότητα μας που θα πονέσει πολύ τους χιλιάδες αντί. Το πώς και γιατί φτάσαμε μέχρι την προτελευταία αγωνιστική να παίζονται όλα δεν είναι της ώρας να αναλυθεί. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να παρουσιαστούν όλοι έτοιμοι. Το πάθος για τη νίκη είναι μια παράμετρος καθοριστικής σημασίας. Θα χρειαστεί όμως και αγωνιστική πειθαρχία, ψυχραιμία, σωστό πλάνο και παίκτες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν η μπάλα θα ζυγίζει 100 κιλά.

Ο Μαντούκα σε ρόλο προπονητή πλέον ξέρει τι πήγαινε στραβά επί Φινκ και παρά την απειρία του ως προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη. Στο πλευρό του θα έχει τον πιο έμπειρο Κωστή αλλά και τον Σατσιά.

Οι παίκτες από την πλευρά τους των οποίων η απόδοση και διάθεση κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς ήταν αλλοπρόσαλλη καλούνται έστω και την υστάτη να δείξουν ότι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να κάνουν αυτό που αποδεδειγμένα μπορούν.

Τέλος η παρουσία του κόσμου μας πρέπει να λειτουργήσει υποστηρικτικά προς την προσπάθεια των παικτών. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό στα αρχικά στάδια του αγώνα ή και όποτε δεν ήμαστε μπροστά στο σκορ. Ο κανόνας μας θέλει να παρασυρόμαστε από την απόδοση της ομάδας κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε σήμερα έτσι ώστε να είμαστε πραγματική βοήθεια αν υπάρξουν δύσκολες στιγμές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!