Σάββατο είναι θα περάσει

Μετά από καιρό το ΑΠΟΕΛ ορίστηκε να αγωνιστεί το απόγευμα της Κυριακής και το Σαββατοκύριακο μας είναι μακρύ και η αναμονή μεγάλη. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά η θέληση όλων να βρεθούν και πάλι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών θα υπερισχύσει. Προσωρινά η προσοχή θα στραφεί στο σημερινό αγώνα του παραρτήματος με τον αξιόμαχο φέτος Ολυμπιακό αλλά και στον καλαθοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Αεκ στο Λευκόθεο (8.00). Στο μυαλό όλων όμως είναι εδώ και μέρες ο αγώνας με τον Απόλλωνα. Οι δυο αγώνες κυπέλλου και ο αρνητικός απολογισμός για την ομάδα μας αποδεικνύουν το βαθμό δυσκολίας που θα έχει και αυριανός αγώνας. Μπορεί στο Τσίρειο ο Βασίλης Δημητρίου να καθόρισε το αποτέλεσμα αλλά σε κανέναν από τους δυο αγώνες το ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο Μιχαηλίδης κατάφερε να βρει τρόπο να περιορίσει την ομάδα μας και πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτό ήταν περιστασιακό. Ο αγώνας όπως ξέρουμε όλοι θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας. Ο Ιβάν και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δώσουν απαντήσεις σε αυτούς στους οποίους δώσαμε αφορμές να κάνουν όνειρα ότι και αύριο θα έχουν κέρδος.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία με χαλαρή προπόνηση ενώ το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα καταλύσει στους ξενώνες του ΓΣΠ. Λογικά δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αλλά με τον Ιβάν κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Σολωμού και Ηλία διεκδικούν με ίσες νομίζουμε πιθανότητες μια θέση στο άκρο της άμυνας ενώ και ο Ζόρζε είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 30/1 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!