Σέρτζιο: Ήμασταν καλύτεροι και θα βελτιωθούμε

Στο γνωστό μοτίβο κινήθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή μας ο οποίος επιχείρησε μέσω στατιστικών στοιχείων να αποδείξει την ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες με την Ζούλτε και την Μάριμπορ. Ο Σέρτζιο επισκίασε την ουσία που είναι ο αποκλεισμός και το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν βελτιώθηκε και δήλωσε σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τα δύο παιχνίδια με την Ζούλτε ήταν παρόμοια με αυτά με την Μάριμπορ. Είχαμε οκτώ σουτ με την Ζούλτε να έχει δύο και να σκοράρει δύο. Είχαμε 14 με 3 κόρνερ, σούταραν δύο φορές και νίκησαν. Δεν ήμασταν τυχεροί, χάσαμε δύο παίκτες σε σημαντικά σημεία του αγώνα. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την αποδοτικότητά μας. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν πιο κουρασμένοι από τον αντίπαλο. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί και με την Μάριμπορ και απόψε ήμασταν καλύτεροι.

Για το τι σημαίνει στην ομάδα ο αποκλεισμός: Γνωριζόμαστε καλά με τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι δείξαμε ποιότητα και με την Μάριμπορ και με την Ζούλτε. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και πρέπει να το κάνουμε.

Για το ρίσκο που πήρε με τις αλλαγές: Έκανα τις επιλογές μου γιατί ήθελα τον ΑΠΟΕΛ να περάσει στους ομίλους. Κάποιες από τις αλλαγές ήταν αναγκαστικές, όπως ο Μαντούκα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έβγαλα τον Βινίσιους επειδή έκρινα ότι ο Γκόμες έπαιζε πολύ καλά. Πίστευα ότι με τον Πιέρο θα παίζαμε πιο επιθετικά, όμως μετά από πέντε λεπτά ο Γκόμες ζήτησε να βγει και φανήκαμε άτυχοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!