Σέρτζιο: Τους γνωρίζω πολύ καλά

Την εκτίμηση ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από την απουσία του και πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί και για αυτό το δεδομένο έκανε ο προπονητής μας. Ο Σέρτζιο είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά τη Ζούλτε και έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη απουσία του Μαντούκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι δεν θα είναι στον πάγκο: «Θα είναι παράξενο. Προετοιμαστήκαμε και γι’ αυτή την κατάσταση. Εμπιστεύομαι πλήρως τον βοηθό μου. Θα είμαστε κατάλληλα έτοιμοι. Αυτό που θα μου λείψει δεν είναι το να κάθομαι στον πάγκο, αλλά η σύνδεση με τους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε.

Για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ: «Τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Ο προπονητής της κάνει πολύ καλή δουλειά σ’ αυτή την ομάδα. Συνδυάζει τους έμπειρους με τους νεαρούς παίκτες. Ξέρουμε ότι διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αν θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικογενές σχήμα: «Θα το δείτε αύριο».

Για ενδεχόμενη απουσία του Μαντούκα: «Δουλεύουμε στο πλάνο μας μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Είτε είναι μέσα είτε έξω ο Μαντούκα. Θα δούμε. Έχουμε τους παίκτες να τον αντικαταστήσουμε αν δεν αγωνιστεί»

Αν νιώθει πως το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί: «Θα φανεί στο γήπεδο ποιος θα αξίζει την πρόκριση».

Για το αν παίζει ρόλο το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ έδωσε τρία επίσημα παιχνίδια και η Ζούλτε περισσότερα: Πρόκειται για το τέταρτο επίσημο μας παιχνίδι και δεν θεωρώ πως είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο».

Για το ότι διατέθηκαν οκτώ χιλιάδες εισιτήρια για τη ρεβάνς: «Είναι πάντα ωραίο να ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι μαζί μας. Η πληροφορία αυτή δείχνει πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα. Είναι ένα γεγονός που μας δίνει περισσότερη δύναμη και μεγαλώνει την ευθύνη μας»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!