Σήμερα η κρίσιμη μέρα

Παρά το ότι η προπόνηση της Δευτέρας δεν ξεκαθάρισε τα ερωτηματικά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι Χαραλαμπίδης και Μαχλάς θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν στο βασικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μπίδης προπονείται σε δυνατούς ρυθμούς και η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο για την ετοιμότητα του με τις ενδείξεις να είναι καλές. Ο Μαχλάς δεν προπονήθηκε χτες αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση αλλά εκφράζεται και για αυτόν αισιοδοξία ότι μέχρι την Τετάρτη θα είναι έτοιμος. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Μοραίς στην Κύπρο αφού τίθεται στη διάθεση του προπονητή και λογικά θα είναι στην αποστολή. Εκτός πλάνων θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μορφής λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Μπορεί ο βαθμός ετοιμότητας των πιο πάνω παικτών να μην είναι ο ιδανικός αλλά όπως όλα δείχνουν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει αυτό που θέλουμε. Η ομάδα μας ακόμα και εναντία στις προβλέψεις καλείται να κερδίσει και να περάσει στον τελικό. Ο Κασναφέρης οφείλει να παίξει στα ίσα τις δυο ομάδες και να μην παρασυρθεί από τα κλαψουρίσματα της διοίκησης των αντιπάλων που δείχνουν να συνεχίζουν την τακτική των προκάτοχων τους.

>

Ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα και παρά το ότι η προπώληση εισιτηρίων δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την Τετάρτη θα πάει ο κόσμος στο γήπεδο.

Καθησυχαστικός ο Ηλιάδης;
Είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε ένα ερωτηματικό γιατί τα λόγια κανενός Ηλιάδη δεν μπορούν να ανατρέψουν κάποια δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούν έργα και μάλιστα πειστικά στο αν η διοίκηση Ζιβανάρη μπορεί με την καθοδήγηση του Γιοβάνοβιτς να χτίσει ένα ισχυρό σύνολο που να μπορεί να συναγωνιστεί Ομόνοια και Ανόρθωση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δύσκολα θα ανακοινωθεί μεταγραφή τις επόμενες μέρες έστω παρά τη δημοσίευση κάποιων ονομάτων.

Οι χώρες και τα πρωταθλήματα από τα οποία ψάχνει να ψωνίσει η ομάδα μας δικαιολογημένα κάνουν τον κόσμο μας επιφυλακτικό, αλλά θα χρειαστεί υπομονή από όλους μας έτσι ώστε να μην επαναληφθού ν τα περσινά χάλια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!