Σήμερα κρίνεται, μάλλον τελεσίδικα

Η χτεσινή προπόνηση δεν έριξε άπλετο φώς στο θέμα της ετοιμότητας των Μαρσίνιο και Τρισκόφκσι αφού οι δυο ποδοσφαιριστές ανέβασαν ρυθμούς, όχι όμως σε βαθμό που να αφήνει πολλές πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα της Τρίτης. Με αυτά τα δεδομένα η σημερινή προπόνηση θεωρείται η πλέον καθοριστική. Αν σε αυτή οι δυο μεσοεπιθετικοί δεν βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, τότε ο Γιοβάνοβιτς δεν θα μπορεί να τους υπολογίζει. Η λογική λέει ότι ήδη ο προπονητής μας στο πίσω μέρος του μυαλού του άρχισε να επεξεργάζεται ένα τέτοιο πλάνο ενώ ενδείξεις υπήρχαν και από τον αγώνα με την Σκεντερμπέου. Όπως τονίσαμε ξανά πιθανή απουσία του Μαρσίνιο θα βάλει τον Γιοβάνοβιτς σε μεγαλύτερες σκέψεις από ότι αυτή του Τρισκόφσκι. Έστω και αν διατηρηθεί η διάταξη 4-5-1 ένας από τους ακραίους μέσους θα πρέπει να περάσει στον άξονα κάτι έγινε με τον Μαντούκα στον τελευταίο αγώνα. Αυτό έφερε τον Ατόρνο στην εντεκάδα στο δεξί άκρο και τον Χαραλαμπίδη «αναγκαστικά» στο αριστερό. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο το συγκεκριμένο πλάνο δεν μας βγήκε και σίγουρα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον προπονητή. Εναλλακτική επιλογή αν και δεν είναι τόσο δοκιμασμένη είναι η μετακίνηση του Χαραλαμπίδη στον άξονα σε ρόλο αντι Μαρσίνιο και η επιστροφή του Μαντούκα στα αριστερά.

Από την άλλη μια εντελώς διαφορετική λύση-επιλογή είναι αυτή των δυο επιθετικών με τους Σολάρι και Αλμέιδα στην εντεκάδα. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται αλλαγή της διάταξης σε 4-4-2 και αυξάνει την εξάρτηση στο να κάνουν παιχνίδι οι δυο ακραίοι αλλά και να δίνει ουσιαστικές βοήθειες στον οργανωτικό τομέα ένας εκ των Πίντο ή Μοράις. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί και από  το πώς θα αξιολογηθεί η Σλόβαν και ποια θα κριθούν τα αδύνατα της σημεία έτσι ώστε να επιχειρήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε.

Ντέρμπι με Σενίκα απόψεΗ Σλόβαν ρίχνεται από σήμερα στα δύσκολα αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στην έδρα της την Σένικα. Πρόκειται για ντέρμπι αφού η Σενίκα είναι η περσινή δευτεραθλήτρια και σίγουρα ο αγώνας δεν θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα όπως αυτός της 1ης αγωνιστικής.  Η Cytavision θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα στις 9.00 το βράδυ από το κανάλι Cytavision Sports 5

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!