Σήμερα κρίνεται του Μπεν Σιμόν

Ως σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα στην προσπάθεια της διοίκησης Ερωτοκρίτου να οριστικοποιηθεί η λίστα των υποψηφίων προπονητών. Όπως έχουμε αναφέρει από χτες ο πρόεδρος της εταιρείας προκρίνει την περίπτωση του Ραν Μπεν Σιμόν ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Η περίπτωση να πληρώσουμε την ομάδα του με ένα ποσό προκειμένου να τον παραχωρήσει δεν είναι επιλογή στο παρών στάδιο έτσι η διοίκηση περιμένει κάτι άλλο. Η Χάποελ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις φετινές της υποχρεώσεις. Οι προσδοκίες για καλή πορεία στο Europa League διαψεύστηκαν με τον πρόωρο αποκλεισμό σοκ από την Παντούρι ενώ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα του Μπεν Σιμόν δεν κατάφερε να κερδίσει. Η Χαποελ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς ενώ η γνωστή μας Μακάμπι στην 1η θέση με 12 βαθμούς. Σήμερα λοιπόν η ομάδα του Μπέν Σιμόν αντιμετωπίζει την 3η στη βαθμολογία Χαποελ Ρανανα σε έναν αγώνα που ίσως κρίνει πολλά πράγματα..

Ο Μπεν Σιμόν υπόγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στην Χαποελ που είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Εναλλακτική η Ελλαδική αγορά

Αν η περίπτωση του Μπέν Σιμόν δεν προχωρήσει θεωρείται σίγουρο ότι ο επόμενος προπονητής θα είναι κάποιος που έχει δουλέψει στην Ελλάδα και είναι γνώστης της κουλτούρας και ιδιαιτεροτήτων μας. Η διοίκηση αξιολογεί τις περιπτώσεις Νιόπλια, Δώνη, Τσιώλη και δεκάδων άλλων που της έχουν προταθεί.

Παρόλο που δεν υπάρχει deadline το ιδανικό σενάριο είναι να κλείσει το θέμα μέχρι τη Δευτέρα. Πέραν του Μπεν Σιμόν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι είναι άνεργοι γεγονός που μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες. Φυσικά τίθεται και το τεράστιο θέμα του ποιος και με ποια κριτήρια θα πάρει το βάρος της απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχει προπονητή την Τρίτη για εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη διακοπή του πρωταθλήματος και να προσπαθήσει να διορθώσει ότι διορθώνεται.

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!