Σήμερα ξεκαθαρίζει του Αλωνεύτη

Η πρωινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει μια και καλή την αγωνία που υπάρχει για το αν ο Αλωνεύτης μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Όπως είναι γνωστό ο παίκτης μας επέστρεψε τραυματίας από την εθνική και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τον Αρχάγγελο είναι αντικρουόμενες αφού από την μια υπάρχουν αυτοί που λένε ότι ο μάλλον ο παίκτης θα είναι στην αποστολή και από την άλλη είναι και αυτοί που λένε ότι ίσως να μην προπονηθεί καν σήμερα. Όταν λέμε προπονηθεί εννοούμε να κάνει εκείνες τις ασκήσεις εκρηκτικότητας που θα δείξουν κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί σωστά και σε συνθήκες αγώνα. Επειδή μας χωρίζουν μόνο λίγες ώρες μέχρι την προπόνηση δεν χρειάζεται να κάνουμε εκτιμήσεις και εικασίες αφού σε λίγο θα ξέρουμε.

Κατά τα άλλα ο Γιοβάνοβιτς είδε με ανακούφιση τον Τζιόλη να επιστρέφει χωρίς πρόβλημα από την Ελλάδα ενώ το ζητούμενο είναι πως θα παρατάξει την ομάδα. Τα σενάρια όσων αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν συγκεκριμένες θέσεις είναι διάφορα και το ζητούμενο είναι να επιλεγούν οι πιο έτοιμοι αλλά και αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο και τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια

Για όσους δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί παιδικά εισιτήρια για τους μικρούς οπαδούς μας που πάνε στο γήπεδο θα υπάρχουν τα σχετικά season στο Orange Shop μέχρι τις 14:00. Η προπώληση πάει επίσης καλά και υπολογίζεται ότι περίπου 13 χιλιάδες οπαδοί μας θα είναι στο ΓΣΠ για να κάνουν το καθήκον τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!