Σίγησε ο Ατόρνο και μαζί του ο ΑΠΟΕΛ

Το εντυπωσιακό σερί σκοραρίσματος του Ατόρνο σταμάτησε την 5η αγωνιστική και μαζί του το αντίστοιχο σερί νικών για την ομάδα μας. Ο απολογισμός του Ατόρνο είναι γνωστός και εξαιρετικός αφού πέτυχε 3 γκολ με Ένωση, 2 με Δόξα, 1 με Αλκή και 1 με Απόλλωνα. Ο Γιοβάνοβιτς , αστειευόμενος, αρκέστηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια προτροπή απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους καλώντας τους «να μην του τον ματιάσουν». Σε όσους πιστεύουν στις προλήψεις οι προτροπές του προπονητή μας δεν έπιασαν τόπο αφού ο Ατόρνο όχι μόνο δεν σκόραρε αλλά αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας. Το όλο θέμα χρίζει πιο σοβαρής ανάλυσης αφού η ομάδα πρέπει να βρει και μάλιστα άμεσα λύσεις και σε αυτόν τον τομέα.

Μέχρι στιγμής ο Ατόρνο πέτυχε τα επτά από τα δώδεκα τέρματα του ΑΠΟΕΛ (ποσοστό 58%) και σίγουρα η απρόσμενα ψηλή παραγωγικότητα του έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τον Σολάρι να ψάχνεται και τον Μπουντιμίρ να ανεβάζει την απόδοση του αλλά να μην έχει συχνή επαφή με τα δίκτυα η λύση ήρθε από τον Ατόρνο.

Πλέον οι αντίπαλες άμυνες προσαρμόζονται πάνω στον Παραγουανό ο οποίος για να είναι απειλητικός χρειάζεται ουσιαστικά στηρίγματα αλλά και τροφοδότηση. Προκειμένου να διατηρηθεί στη γραμμή κρούσης με την ομόνοια είχε ως παρτενέρ τον Αλωνεύτη, αλλά η συνύπαρξη τους δεν λειτούργησε σωστά.  Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι οι ακραίοι δεν είχαν συμμετοχή στον οργανωτικό τομέα ενώ οι κάθετες πάσες ήταν ελάχιστες.

Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι εις γνώση του προπονητή και των συνεργατών του έστω και αν δημόσια αρκούνται σε απλές και επιφανειακές επισημάνσεις. Αναμένουμε λοιπόν πλουραλισμό στο σκοράρισμα έτσι ώστε να μην έρθουν απώλειες στους θεωρητικά εύκολους αγώνες που έρχονται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!