Σίγουρα «παγκίτες» Ατόρνο και Αλωνεύτης

Η σημερινή προπόνηση ήταν σημαντική αφού μέσα από αυτήν ο Γιοβάνοβιτς θα έβλεπε την πρόοδο δυο παικτών των οποίων η ετοιμότητα θα κρίνει το αγωνιστικό πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο Τσίρειο. Αλωνεύτης και Ατόρνο προπονήθηκαν χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η συμπερίληψη τους στην αποστολή θεωρείται δεδομένη. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό αλλά το κατά πόσο θα κριθούν έτοιμοι για εντεκάδα κάτι το οποίο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι έχει στη διάθεση του και την αυριανή προπόνηση η οποία θα γίνει σε ψηλές εντάσεις και αναλόγως της ανταπόκρισης των δυο παικτών θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις.

Το ενδεχόμενο να δούμε «αναγκαστικά» τον Μαντούκα στην κορυφή της επίθεσης είναι και πάλι το σενάριο που κερδίζει πόντους. Η εναλλακτική επιλογή που και πάλι μπορεί να θεωρηθεί πείραμα είναι ένα σχήμα με τον Αλεξάνδρου στην κορυφή της επίθεσης, προκειμένου να παραμείνει ο Βραζιλιάνος στη φυσική του θέση.

Η όποια απόφαση του προπονητή θα βασιστεί και στις αδυναμίες της Αελ αφού είναι σημαντικό να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει σωστά απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες.  Η ετοιμότητα του Χαραλαμπίδη στέλλει κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα αφού όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Αεκ οι προσαρμογές που έγιναν με παίκτες να αγωνίζονται σε νέες για αυτούς θέσεις επηρέασε την ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!