Σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι

Ο Πασιένσια παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει του αυριανού αγώνα δηλώνοντας σήμερα ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη. Ο προπονητής μας δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο Βάτερμαν είναι έτοιμος και θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ επανέλαβε ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Νιώθω σιγουριά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε το παιχνίδι των αντιπάλων. Εμείς παίζουμε εντός έδρας και γνωρίζουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι”.

Για Βάρνταρ:
“Έχουμε αναλύσει την αντίπαλο. Αγωνίζονται κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Η εμπειρία μου λέει ότι το πρώτο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε σε αυτό να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να περάσουμε”.

Για τον στόχο στην Ευρώπη:
“Πρέπει να τα βλέπουμε όλα με την σειρά. Τώρα μετρά μα κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Έχω φιλοδοξίες όπως όλοι για να μπούμε σε ομίλους”. Είναι κάτι που σας προβληματίζει σχετικά με την Βαρντάρ; “Έχει δυο επιθετικούς που ηγούνται στην αντεπίθεση. Εκμεταλλεύονται τα λάθη που κάνει η αντίπαλη ομάδα στο κέντρο και επιτίθεται με ακραίους μπακ που βγαίνουν ψηλά”.

Θα χρησιμοποιηθεί ο Βάτερμαν;
“Είναι από τις καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Αρχικά είχαμε τον Κοδίνα και τον Κίσσα. Ο Κοδίνα ήταν η πρώτη επιλογή αλλά τραυματίστηκε γι’ αυτό άλλαξαν όλα. Ο Βάτερμαν ήταν μέσα σε αυτούς που είχαμε εξετάσει προηγουμένως. Έκανε προπονήσεις και γι’ αυτό είναι σε τέλεια κατάσταση για να παίξει”.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν υπολογίζονται;
“Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα προπονείται γι’ αυτό το παιχνίδι και δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα. Εγώ θέλω να έχω τους καταλληλότερους στην εντεκάδα και με αυτούς θα προχωρήσω. Είχαμε μόνο 20 μέρες για προπόνηση γι’ αυτό κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους. Θα επιλέξω αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση”.

Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι;
“Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι μέσα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Δεν θέλουμε να εφησυχάσουμε, θέλουμε ένα αποτέλεσμα που να μας βοηθήσει να προκριθούμε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και ταπεινοφροσύνη”.

Πως νοιώθετε για το πρώτο σας παιχνίδι στον πάγκο;
“Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και είμαι ικανοποιημένος γιατί είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με την διοίκηση, που έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο για είσοδο σε ομίλους”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!