Σαν να μην έλειψε μια μέρα

Ο Σιέρινταν αποτέλεσε προ μηνός την πιο ευχάριστη έκπληξη του ΑΠΟΕΛ όταν κορυφώθηκε η καλή του παρουσία με το γκολ-χρυσάφι στον αγώνα με την Ανόρθωση. Ακολούθησε ο αγώνας με τον Απόλλωνα όπου η είσοδος του Ιρλανδού στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε στο να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Από τότε ακολούθησαν τρεις αγώνες πρωταθλήματος με τον Σιέρινταν να μένει στον πάγκο και πολλούς να διερωτούνται αν ο ψηλός θα ξεχαστεί πάλι. Ένας καλός λόγος που ο Δώνης δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Σιέρινταν ήταν ότι το επιθετικό δίδυμο Μαντούκα – Ντε Βινσέτι ταίριαξε με την ομάδα να σκοράρει ακατάπαυστα αλλά ο Σιέρινταν επανήλθε χτες με τον πιο πειστικό τρόπο.

Οι απουσίες έφεραν χτες τον Σιέρινταν και ο Ιρλανδός ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην σκόραρε που δικαιολογημένα είναι το ζητούμενο για κάθε επιθετικό αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα. Πέραν του ότι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του ήταν και αυτή τη φορά κινητικότατος με τρόπο δημιουργικό. Με καλές τοποθετήσεις, πάσες αλλά και μαρκαρίσματα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να λειτουργήσει πολύ καλά η μεσοεπιθετική γραμμή.

Μπαίνουμε στην πιο καθοριστική φάση του πρωταθλήματος όπου ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Σιέρινταν είναι ένα από τους παίκτες που μπορεί να βοηθήσει είτε ερχόμενος από τον πάγκο, είτε ως βασικός

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!