Σαχτάρ – Ζενίτ 2-2 (video)

Μπορεί να έχουν σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου αλλά έτσι όπως παν τα πράγματα θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την 4η θέση. Ο λόγος για την Σαχτάρ που ούτε ψες κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της αφού η Ζενίτ πέτυχε το στόχο της. Μόλις στο 9′ η Ζενίτ κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ρίμπκα απέκρουσε την εκτέλεση του Σιροκόβ, όπως και στο 14′ απέκρουσε εντυπωσιακά στο τετ-α-τετ με τον Ντάνι. Ότι δεν κατάφεραν οι Ρώσοι, κατάφεραν οι Ουκρανοί στο 15′, καθώς ο Ουΐλιαν άνοιξε το σκορ στο 15′ με καταπληκτικό σουτ. Ο Σικορόβ πάντως λυτρώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο 33′, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ από πλάγια, αφού απέφυγε τον Ρίμπκα με το κοντρόλ με το σώμα στην κίνηση.

 Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Σαχτάρ προηγήθηκε εκ νέου με τον Λουΐζ Αντιάνο να παίρνει την μπάλα στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα, να γυρίζει εξαιρετικά και με πλασέ να κάνει το 2-1.

Το 2-2 ήρθε στο 60′ με τον Φαϊζούλιν να κρεμάει με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ τον Ρίμπκα, έπειτα από το λάθος του Τσιζόβ, ο οποίος από πάσα του Τσιγκρίνσκι γλίστρησε και η μπάλα έφτασε στον Φαϊζούλιν.

ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Σρνα, Τσιζόβ (73′ Κούτσερ), Τσιγκρίνσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Ζάντσον (67′ Μχιταριάν), Ντόουγκλας Κόστα (75′ Άλεξ Τεϊσέιρα), Ουΐλιαν, Λουΐζ Αντριάνο.

ΖΕΝΙΤ:Μαλαφέεβ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Λόμπερτς, Κρίσιτο, Ντενισόβ, Σιροκόβ, Ζιριανόβ (91′ Σεμάκ), Φαϊζούλιν, Ντάνι, Μπουχαρόβ (74′ Λάζοβιτς).

S2-2Z by fasthighlights

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!