Σερί με τους Λεμεσιανούς

Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι παραδέχονται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι και φέτος με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Τα επιτεύγματα μας στην Ευρώπη και ο αξιοθαύμαστος τρόπος λειτουργίας της ομάδας αναγκάζουν τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλους στην ομάδα μας. Μόνον μερίδα οπαδών του ποδοσφαιρικού παραρτήματος αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι με την ολοκλήρωση της 3η αγωνιστικής η ομάδα μας πάτησε κορυφή. Η δικαστική επιτροπή θα αποφασίσει την έκβαση του αγώνας της ομόνοιας με την αελ αλλά ότι και αν γίνει η έννοια μας είναι να εδραιωθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά την απώλεια βαθμών μετά την Αεκ ήρθαν οι δυο συνεχόμενες νίκες και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουμε ένα καλό σερί νικών που θα μας εδραιώσει στην κορυφή. Μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν με τις τρεις ομάδες της Λεμεσού ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μεγαλώσει το σερί του και παρόλο που το εγχείρημα δεν είναι εύκολο είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε.

Άρης (εντός), Απόλλων (εκτός) και Αελ ‘εντός) είναι κατά σειρά οι επόμενοι μας αγώνες και θεωρητικά κάποιος μπορεί να πει ότι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κάθε φόρα. Ο νεοφώτιστος γνώρισε την ήττα ψες από την Αλκή και θα έρθει το Σάββατο στη Λευκωσία γνωρίζοντας ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ήττα. Καθήκον μας είναι να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις.  

Ο Απόλλωνας επιβεβαιώνει αυτούς που έλεγαν ότι θα πληρώσει τη φετινή χρονιά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει με μεγαλύτερο το οικονομικό. Η μια ήττα διαδέχεται την άλλη και αναμένεται μέχρι τον μεταξύ μας αγώνα στις 2 Οκτωβρίου να είναι έτοιμος για μια «νέα» αρχή.

Τέλος η Αελ που φέτος δείχνει ικανή για να μπει στην τετράδα θα είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα της Λεμεσού που θα αντιμετωπίσουμε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μέχρι τότε έχουμε καιρό αλλά είναι δεδομένο ότι και με αυτούς η νίκη θα είναι μονόδρομος. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!