Σε εικονικό πλειστηριασμό ο Σωτήριου

Κάποιος Χαρτζιώτης που εκπροσωπεί το συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιχειρεί με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης να βγάλει σε πλειστηριασμό τον νεαρό και ταλαντούχο επιθετικό Πιέρο Σωτηρίου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια άρχισε από προχτές μια εκστρατεία ενημέρωσης για την επίσημη δήθεν κρούση του ΑΠΟΕΛ προς τον Ολυμπιακό, η οποία μάλιστα έγινε σε ανώτατο επίπεδο (ανάμεσα στους δύο προέδρους). Το όλο θέμα έχει ως εξής. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τρομερό οικονομικό αδιέξοδο με τους παίκτες του να είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες και η διοίκηση του Πέτρου Σάββα προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης απασχόλησε το καλοκαίρι την ομάδα μας σε βαθμό που η μεταγραφή θεωρήθηκε κλειστή σε ένα ποσό κοντά στις 70 χιλιάδες ευρώ αλλά την τελευταία στιγμή, η πλευρά μας έκανε πίσω.

Θέλοντας να αναθερμάνει το θέμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποτάθηκε στον Φοίβο Ερωτοκρίτου προ ημερών σε μια προσπάθεια του να διερευνήσει τις προθέσεις του ΑΠΟΕΛ. Ο δικός μας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και αυτό ερμηνεύτηκε από την πλευρά των μαυροπρασίνων ως επίσημο ενδιαφέρον! Πήραν λοιπόν σβάρνα τα μμε ενώ από ψες διαρρέουν ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ανόρθωση!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πλάνο του Γιοβάνοβιτς παρόλο που προβλέπει απόκτηση ενός επιθετικού τον Ιανουάριο, αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Σωτηρίου. Δεν υπάρχει επίσης πρόθεση και προτεραιότητα να κλείσει από τώρα μια μεταγραφή για το καλοκαίρι, ιδιαίτερα όταν είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός επιχειρεί να δημιουργήσει εικονικό ενδιαφέρον σε μια προσπάθεια να πουλήσει τον παίκτη στην μεγαλύτερη δυνατή τιμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!