Σε θέση μάχης

Ο καθένας έχει καταστρώσει το πλάνο του για να εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι που θα του επιτρέψει να δώσει το παρών του στο ΓΣΖ και σήμερα θα δούμε ν είναι οι πιο αποτελεσματικοί. Είναι άδικο αλλά δεδομένο το ότι κάποιοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν θα προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριο που τους αναλογεί αφού μας αναλογούν λιγότερα εισιτήρια. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εδώ και μέρες απαντούν επιλεκτικά τα τηλέφωνα τους αφού γνωστοί και φίλοι τους πολιορκούν ζητώντας εισιτήρια. Δεν είναι μυστικό ότι η διοίκηση παρακρατεί ένα αριθμό εισιτηρίων για κάποιους που αδυνατούν να βρεθούν σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρείας και το ζητούμενο είναι να γίνει αυτό στο μικρότερο δυνατό βαθμό.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται σε ορισμένους θα είναι χιλιάδες αυτοί που θα βρεθούν σήμερα το πρωί στην οδό Δημοφώντος προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου. Όπως έχει ανακοινωθεί η προπώληση αρχίζει στις 10 αλλά αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τις 9.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Στον αγωνιστικό τομέα οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και με τον προπονητή να καταστρώνει το πλάνο του σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η ομάδα όπως την θέλει. Η μάχη του κέντρου αναμένεται να κρίνει πολλά και η γνωστή πλέον πεντάδα των Μοράις, Μιχαήλ, Πίντο, Κοσόφσκι και Χαραλαμπίδη θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στο να αμυνθούμε αλλά και να οργανωθούμε σωστά. Δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα αφού όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο Μαρσίνιο έχει χάσει πολύτιμο έδαφος τον τελευταίο ένα μήνα.

Αύριο το ΑΠΟΕΛ Sports Marketing Forum
Μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στους σχετικούς του αντικειμένου παρουσιάζει το πρώτο φόρουμ του είδους το οποίο διοργανώνει το ΑΠΟΕΛ με τη βοήθεια της IM H . Το φόρουμ θα διεξαχθεί αύριο στο Hilton Park και παρόλο που η είσοδος είναι ελεύθερη απαιτείται προεγγραφή αποστέλλοντας email στο marketing @ apoelfc . com . cy .

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα ακόλουθα:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!