Σε νέα διάσταση

Τα θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας με έναν ακόμα επιθετικό μπήκε σε μια νέα διάσταση την οποία θα χαρακτηρίζαμε κωμικοτραγική. Σωρεία λανθασμένων χειρισμών από πλευράς διοίκησης δημιουργεί μια απογοητευτική εικόνα τόσο για το πρεστίζ της πρωταθλήτριας ομάδας όσο και για την ικανότητα να προγραμματιστεί έγκαιρα και σωστά στον αγωνιστικό τομέα. Επικοινωνιακά οι διοικούντες έχουν χάσει εδώ και καιρό το παιχνίδι και η ανοχή που δείχνει ο κόσμος οφείλεται αποκλειστικά στα περσινά επιτεύγματα του Γιοβάνοβιτς και των παικτών τους.

Μπορεί λοιπόν ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του να σταμάτησαν τις ανούσιες δηλώσεις μέσα από τις οποίες αυτοπαγιδεύονταν σε ανέφικτα χρονοδιαγράμματα αλλά συνέχισαν με κάτι χειρότερο. Παρά να μένουν εκτεθειμένοι οι ίδιο διέρρεαν «ανώνυμα» από την Παρασκευή την εθνικότητα και ηλικία των παικτών με τους οποίους θα κλείσουν εντός ωρών. Οι ώρες έγιναν μέρες και ακόμα μια εβδομάδα και ένα Σαββατοκύριακο περνά και ο κόσμος δικαιολογημένα απορεί.

Είναι όλα όσα διαβάζουμε σενάρια των αθλητικογράφων; Πως γίνεται να περηφανεύεται ο πρόεδρος ότι δεν τίθεται οικονομικής στενότητας αλλά οι έξι τελευταίες εισηγήσεις του Γιοβάνοβιτς να μην μπορούν να κλείσουν; Είναι μόνο οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών για τους οποίους ενδιαφερόμαστε διστακτικές να έρθουν στην Κύπρο; Δεν βαρέθηκαν να μας θυμίζουν ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές για το θεαθήναι; Μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για οποιονδήποτε το ότι όλα πάνε καλά στην Αυστρία και ότι ο Παπαθανασίου σκοράρει σε φιλικά;

Οι πιθανότητες λένε ότι ίσως και αυτή την εβδομάδα θα κλείσει κάποια μεταγραφή αλλά η διοίκηση καλείται να σοβαρευτεί και να αναλογιστεί τη ζημία που άθελα της κάνει με τους επιπόλαιους χειρισμούς της. Σε μια περίοδο που θα έπρεπε και εμείς βάση πλάνου να κάνουμε άνοιγμα προς τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο εάν όχι και ανέφικτο.

Πέρσι τα ίδια ή και παρόμοια λάθη χρεώθηκαν από όλους μας με την μεγαλύτερη ευκολία στον Κυριάκο Ζιβανάρη. Σήμερα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει οπότε οι κάθε λογής υπεύθυνοι ας προβληματιστούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!