Σημαντικό προβάδισμα αλλά…

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την ομόνοια, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έσπευσαν να μας υπενθυμίσουν και τα όσα έλεγαν πριν την ήττα από την Ανόρθωση. Έχοντας και τότε το προβάδισμα των 7 βαθμών, αρνούνταν πεισματικά τον τίτλο του φαβορί με πολλά και διάφορα επιχειρήματα με βασικότερο το ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες. Η ήττα από την Ανόρθωση και η προβληματική εικόνα στους αγώνες κυπέλλου έβαλε τους πάντες στην πρίζα. Το ενδεχόμενο του να μειωθεί η διαφορά από την ομόνοια ακόμα περισσότερο ήταν ένα ενδεχόμενο που αν και δεν επιβεβαιώθηκε έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις τους . Το ΑΠΟΕΛ θεωρείται από όλους το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστω και αν απομένουν 8 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου αλλά και οι αγώνες κατάταξης. Ο κόσμος μας πιστεύει ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και πως με καλή διαχείριση του ρόστερ θα είμαστε εμείς που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα. Το + 7 είναι σημαντικό νοούμενου ότι η ομάδα θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες να δείχνει τη σταθερότητα που την χαρακτηρίζει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο πλήγωσε τον εγωισμό όλων μας αλλά υπό προϋποθέσεις έχει και θετικές προεκτάσεις. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το άγχος και η κούραση που δημιουργεί το κύπελλο η διαχείριση του ρόστερ αποκλειστικά για το πρωτάθλημα γίνεται πιο εύκολη. Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που δειλά δειλά άρχισαν να χωνεύουν όλοι ότι δύσκολα θα γίνει μεταγραφή τις επόμενες μέρες. Φυσικά οι ανάγκες σε συγκεκριμένες θέσεις με εντονότερη αυτή για απόκτηση αμυντικού χαφ υπάρχει αλλά ο απαιτητικός Ιβάν δεν φαίνεται να βρίσκει αυτόν που θέλει.

Μπορεί να ακούεται γραφικό και χιλιοειπωμένο αλλά οι επόμενοι δυο αγώνες είναι δύσκολοι και καθοριστικοί. Αν καταφέρουμε να περάσουμε χωρίς απώλειες τους αγώνες με Απόλλωνα και Αεκ τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τη διαφορά να μεγαλώνει. Δεν μπορούμε όμως να θεωρήσαμε οτιδήποτε ως δεδομένο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!