Σιέρινταν από το πουθενά

Ένας ξεγραμμένος τον οποίο όμως οι περισσότεροι οπαδοί μας θεωρούν ως μια συμπαθητική φυσιογνωμία χάρισε στον ΑΠΟΕΛ την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς. Ο Ιρλανδός επιθετικός μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και από τις πρώτες του ενέργειες φάνηκε ότι ήταν σε καλή μέρα αφού είχε όρεξή, καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές. Στα τριάντα λεπτά που αγωνίστηκε έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία του αφού μοίρασε παιχνίδι, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία και στο πιο καθοριστικό σημείο πέτυχε με άψογο πλασέ το χρυσό γκολ.

Δεν πρόκειται να κάνουμε τον Σιέρινταν κάτι που δεν είναι και να τον βαφτίσουμε ως μια «μεταγραφή» αν συνεχίσει έτσι. Τα μέχρι σήμερα λεπτά συμμετοχής του και η παραγωγικότητα του είναι στοιχεία που δεν μπορούν να δημιουργούν ψευδαισθήσεις.

Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσουμε ότι δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια για το back 2 back. Τα όσα έδειξε ο Σιέρινταν με την Ανόρθωση δείχνουν ότι ακόμα και αυτός μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε. Πλέον άλλαξε για τα καλά η ψυχολογία όλων μας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι μια ομάδα αφού όλοι οι συντελεστές της έχουν συστρατευτεί με στόχο να ανατρέψουμε τα βαθμολογικά δεδομένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!