Σικόρα: Μια πονεμένη ιστορία

Ήρθε με υποσχέσεις και μεγάλες προσδοκίες τις οποίες έκανε ακόμα μεγαλύτερες ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας ΑΠΟΕΛ με το γνωστό του άχαρο πλέον τρόπο. Μέχρι να κριθεί έτοιμος φτάσαμε στις 26 Σεπτεμβρίου και μετά από έναν αγώνα όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία τραυματίστηκε. Από τότε κανείς και το κανείς δεν έχει δόση υπερβολής δεν γνωρίζει πότε και αν θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Χαμένος τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί άλλοι σε επικοινωνιακά λάθη αλλά και ατυχίες όσον αφορά την πρόοδο του τραυματισμού τους, η περίπτωση Σικορά αποτελεί μια ιστορία που κανείς δε θέλει να θυμάται.

Το τελευταίο κεφάλαιο γράφεται τις τελευταίες μέρες και η σημαντικότερη εξέλιξη σήμερα όταν θα προκύψουν τα πορίσματα από τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης. Αυτό κρίθηκε απαραίτητο αφού μετά τη συμμετοχή στον αγώνα της ομάδας νέων αισθάνθηκε και πάλι πόνους στο γόνατο. Το ιατρικό τιμ συστήνει υπομονή και τονίζει ότι οι πόνοι μπορεί να μη σχετίζονται άμεσα με το πρόβλημα που κράτησε παροπλισμένο τον Πολωνό για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Ούτε όμως η αρνητική εξέλιξη στο θέμα Σικορά δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο στόχο για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα η παρουσία όλων είναι απαραίτητη αλλά όπως όλα δείχνουν ο συγκεκριμένος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει καθόλου. Όπως γράψαμε ξανά ο αυριανός αγώνας κυπέλλου προσφέρεται για να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής παίκτες που τον έχουν ανάγκη. Με αυτά τα δεδομένα και αν ο Γιοβάνοβιτς υιοθετεί αυτή την άποψη αναμένεται να δούμε μια εντελώς νέα εντεκάδα.

Και όλα αυτά εν τω μεταξύ με την ελπίδα ότι δε θα βρέξει σήμερα ή και αύριο στο χωρίο του κίκη φιλίππου αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το γήπεδο θα καταστεί και πάλι ακατάλληλο.

________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλαθλου της ομάδας μας, Χάρη Μπακαλούρη.

Φίλε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!