Σοβαρά για τη νίκη

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε τον Ερμή σε ένα αγώνα που μοναδικός στόχος είναι η νίκη, όσο και αν όλοι θέλουμε και την καλή εμφάνιση. Παρόλο που η ομάδα μας δε βρίσκεται και στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση δείχνει να μπορεί να παίρνει τις νίκες που θέλει και αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορεί πολλοί να σκέφτονται τον αγώνα της ανόρθωσης με την ομόνοια και να προβληματίζονται για το αποτέλεσμα που μας βολεύει, αλλά ο Ερμής δεν θα έρθει στο ΓΣΠ για να χάσει. Όπως φάνηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της Αραδίπου μπορεί να αποδειχτεί δύσκολος αντίπαλος.

Όπως πάντα ένα γρήγορο γκολ βοηθά και η λογική λέει ότι θα ο Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει εντεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς. Τα προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν όπως πάντα αλλά δεν είναι τέτοια που να στερούν από την τεχνική ηγεσία να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο. Ο Μπρούσερ θα είναι εκτός πλάνων για προληπτικούς περισσότερο λόγους ενώ ο Πουρσαϊτίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για ακόμα μια αγωνιστική ο Σικορά κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή κάτι που έγινε και με τον Παπαθανασίου, κάτι που σημαίνει ότι οι Μίρο και Ζεβλάκοφ θα σηκώσουν το επιθετικό βάρος. Το πρόβλημα που παρατηρήθηκε και στον αγώνα με τη Δόξα όσον αφορά τη σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν καλύτερα όσοι αγωνιστούν.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και το ζητούμενο είναι να δώσει και ο κόσμος μαζικά το παρών του.

Πρώτη ήττα στο μπάσκετ
Οι παίκτες μας προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν αφού η κούραση και όχι μόνο έφερε την ήττα από την ΑΕΛ στο ουδέτερο Κίτιον. Η πρώτη ήττα στη φετινή χρονιά βάζει σε κίνδυνο την κατάληψη της πρώτης θέσης και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μη χαθεί το σημαντικό πλεονέκτημα που ακόμα έχουμε. Η ήττα ήρθε επίσης να θυμίσει σε όλους τη σημασία να συμπεριφέρονται κόσμια και με τρόπο που να μην ζημιώνει την ομάδα. Και αυτό γιατί αν αγωνιζόμασταν στη φυσική μας έδρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Ο αγώνας ήταν ισοδύναμη αλλά η ΑΕΛ ήταν πιο αποφασισμένη και φρέσκια γεγονός που της επέτρεψε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος. Η ομάδα μας αν και προσπάθησε στηριζόταν απελπιστικά στις ατομικές προσπάθειες του Σιμς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!