Σολάρι: Αλήθειες και ψέματα

Φτάσαμε στην έναρξη των προπονήσεων και ένα από τα θέματα που προσπάθησαν να αναδείξουν τα πλείστα μ.μ.ε φαίνεται να τους διαψεύδει. Ο λόγος για τον Εστεμπάν Σολάρι και τα όποια σενάρια διαδραματίστηκαν σχετικά με την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας. Αποδείχθηκε ψέμα η πρόβλεψη κάποιων ότι ο Τάνο δεν θα είναι στην πρώτη του ΑΠΟΕΛ. Θα είναι εκεί και ο λόγος είναι απλός. Έχει συμβόλαιο το οποίο ο ίδιος και η ομάδα μας θα το τιμήσουν. Έστω αν ο ποδοσφαιριστής το θέλει περισσότερο πιθανόν από το Γιοβάνοβιτς, αυτή είναι η αλήθεια και η ουσία.

Αλήθεια είναι ακόμα, ότι γίνεται σκέψη από τη διοίκηση να μειώσει το συμβόλαιο του Τάνο στο οικονομικό. Ο Γεωργίου που ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της τότε μεταγραφής του, καλείται να δείξει αν μπορεί να καταφέρει να πείσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή για να δεχθεί μια σημαντική μείωση που λέγεται ότι θα αγγίξει και το 30%.

Ψέμα είναι ότι ο Σολάρι απάντησε ότι δεν δέχεται τη μείωση. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του, λένε ότι βλέπει με κατανόηση αυτό το ενδεχόμενο, φτάνει όμως να μην είναι  μονόπλευρο το όφελος. Και πάμε μετά σε μια άλλη αλήθεια. Ο Σολάρι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πιθανή αποδοχή για μειωμένο συμβόλαιο με την επέκταση του υφιστάμενου. Δηλαδή, αντί τον ερχόμενο Μάιο να είναι ελεύθερος να δεσμεύσει τον ΑΠΟΕΛ μέχρι και το Μάιο του 2014.Ψέμα είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έδωσε εντολή στη διοίκηση και ειδικά στον Πολυδώρου να πείσει τον Τάνο ότι δεν είναι στο πλάνο της νέας χρονιάς. Η αλήθεια για τον Ιβάν είναι ότι υποστηρίζει τη μείωση του συμβολαίου και δεν υποστηρίζει αντίθετα επέκταση του. Θέλει να δει πως θα πάει φέτος ο ποδοσφαιριστής και μετά να βγει η απόφαση.Η αλήθεια για την άποψη του προπονητή σε σχέση με την προσφορά του ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν έδωσε στον ΑΠΟΕΛ αυτά που περίμενε. Είναι όμως ψέμα αυτό που λέγουν ορισμένοι ότι δεν εμπιστεύεται τον Σολάρι ο προπονητής. Η εμπιστοσύνη του είναι δεδομένη αλλά σαν μια καλή εναλλακτική λύση.Αλήθεια είναι επίσης ότι ο Γιοβάνοβιτς θα προτιμούσε την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού άσχετα με την παραμονή του Σολάρι. Είδε πέρσι να μην βγαίνει με επιτυχία το δίδυμο Αλμέιδα-Σολάρι και δεν θέλει να επαναληφθεί το ίδιο.

Με απλά λόγια. Ο Σολάρι μένει στον ΑΠΟΕΛ, εκτός και αν συμβούν απίστευτα πράγματα. Αν θα δεχθεί να μειωθεί το οικονομικό μέρος του συμβολαίου και αν το καταφέρει η διοίκηση θα το μάθουμε σύντομα. Ο Τάνο όμως αρχίζει να τρέχει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές κόντρα στης φημολογία που τον παρουσίαζε ξένο σώμα για την ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!