Σολάρι: Από το καλό στο καλύτερο

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου να στράφηκε στον Αίλτον Αλμέιδα αλλά ο Εστεπάν Σολάρι φροντίζει όλο και πιο συχνά να επιβεβαιώνει τους λόγους που διοίκηση και τεχνική ηγεσία επένδυσαν σε αυτόν. Και επειδή πρόκειται για επένδυση που αν δεν αποδώσει θα έχουμε προβλήματα όλοι περιμένουν πολλά από τον Αργεντινό επιθετικό. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή-απωθημένο υπήρξε σκεπτικισμός από κάποιους λόγω των ελάχιστων λεπτών συμμετοχής του παίκτη σε επίσημους αγώνες την τελευταία διετία. Η πρώτη του εικόνα στο αεροδρόμιο της Πάφου επιβεβαίωσε ότι η παραμονή του στην Ισπανία και στον πάγκο της Αλμέιρα του πρόσθεσαν και παραπανίσια κιλά τα οποία έδωσαν αφορμή για ποικιλότροπα σχόλια.

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασε περισσότερο από ένας μήνας διάστημα στο οποίο ο Σολάρι δούλεψε πάρα πολύ σκληρά. Στην Αυστρία έχασε τα πιο πολλά από τα έξτρα κιλά και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί περισσότερο από όλους για να κάνει αυτά που περιμένει ο Γιοβάνοβιτς. Στο φιλικό με την Αελ όπως επίσης και στον πρώτο αγώνα με την Τάουρας είδαμε πόσο του έλειψαν οι αγώνες αφού δεν είχε την εκρηκτικότητα που απαιτείται ενώ ήταν επιφυλακτικός σε κάποιες προσπάθειες του.

Παρόλα αυτά ευτύχησε σε όλους τους αγώνες να βλέπει δίκτυα γεγονός που βοήθησε τον ίδιο ψυχολογικά αλλά και τον κόσμο που έδειξε και δείχνει την απαιτούμενη υπομονή. Στον αγώνα με την Γιάπλονετς ο Σολάρι ήταν στενά μαρκαρισμένος και σε κάποιες περιπτώσεις αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα. Μια ευκαιρία όμως ήταν αρκετή για να σκοράρει με υποδειγματικό πλασε, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μαρσίνιο.

Ο Σολάρι αναγνωρίζει ότι χρειάζεται χρόνο για να καλύψει το χαμένος έδαφος αλλά φροντίζει στο μεσοδιάστημα να προσπαθεί και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα που είναι το γκολ. Αμέσως μετά το φιλικό με την Αελ δήλωσε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα είναι πλήρως έτοιμος και όπως φαίνεται το πλάνο τηρείται κατά γράμμα.

Περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον τη συνύπαρξη και συνεργασία του με τον Αλμέιδα αφού πρόκειται για δυο παίκτες που θα δώσουν στην επιθετική γραμμή την ποιότητα που απαιτείται για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Και σε αυτή τη πτυχή θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής αφού όσο καλοί ποδοσφαιριστές και αν είναι δε γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!