Σολάρι: το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά για τον Εστεπάν Σολάρι και υποψιαζόμαστε ότι θα γραφτούν ακόμα περισσότερα. Μόνο στο φορουμ του apoel.net υπάρχει μια ενότητα 60 σελίδων στην οποία κάποιος μπορεί να διαβάσει τα πάντα. Τα δυο χτεσινά γκολ του Σολάρι επανέφεραν στο προσκήνιο τον Αργεντινό, αυτή τη φορά για καλό αφού μέχρι σήμερα τα όποια σχόλια αφορούσαν την αδυναμία του παίκτη να προσφέρει τα αναμενόμενα. Η αλήθεια είναι ότι η αναλογία τερμάτων/χρόνου συμμετοχής του Σολάρι λειτουργεί υπέρ του αλλά και πάλι όλοι με πρώτο τον Γιοβάνοβιτς ζητούν περισσότερα. Τα γκολ στον αγώνα με το παράρτημα ήρθαν την καταλληλότερη στιγμή και όλοι θεωρούν ότι θα βοηθήσουν τον Σολάρι να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια. Όπως έχουμε εντοπίσει σε προηγούμενες αναφορές  ένα από τα προβλήματα ήταν η κακή ψυχολογία του παίκτη κάτι που πλέον ανήκει στο παρελθόν αφού τα δυο τέρματα είναι το ιδανικό «ντομπάρισμα» διαρκείας. Παράλληλα η τακτική των Κυριακίδη και Γιοβάνοβιτς για δημόσια στήριξη του παίκτη ως μια απέλπιδα προσπάθεια δείχνει να λειτουργεί.  

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό αλλά είναι φανερό ότι ούτε και με τον Αλμέιδα τραυματία,  θεωρεί τον Σολάρι επιλογή εντεκάδας. Αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο σε αγώνες πρωταθλήματος όσο και σε αυτούς του Champions League. Παρόλα αυτά ο Σολάρι πρέπει να χτίσει πάνω στη αποτελεσματικότητα του γιατί σύντομα ο προπονητής θα «αναγκαστεί» να τον χρίσει και βασικό.

Τα χτεσινά γκολ δεν θα λύσουν κάποια υπαρκτά προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και το κατά πόσο αυτός ο τρόπος ταιριάζει με το αγωνιστικό στυλ  του Αργεντινού,  αλλά θα βοηθήσουν όλους και κυρίως τον Σολάρι αφού όπως έχουμε εντοπίσει ξανά στο παρελθόν είναι αυτός που πρώτος πρέπει να δείξει κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!