Σούβλες, θάλασσα και πειθαρχικό

Η αργία και το εορταστικό της ημέρας επισκιάζουν τα πάντα αφού όλη η Κύπρος βρίσκεται σε περίοδο διακοπών. Όλοι εκτός οι παίκτες και οι προπονητές μας που συνεχίζουν τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο ενόψει του μεθαυριανού σουπερ καπ και κυρίως του αγώνα με τη Ζούλτε την ερχόμενη εβδομάδα. Το πιο σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας θα είναι η ετυμηγορία του πειθαρχικού της ΟΥΕΦΑ όσον αφορά τις περιπτώσεις των Σέρτζιο και Γκονσάλβες για τα όσα έγιναν στο Μάριμπορ. Όπως είναι γνωστό στον προπονητή και στον επιθετικό μας έχει ήδη επιβληθεί η μια αυτόματη ποινή αποκλεισμού και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στον αγώνα της 22ης Αυγούστου. Σήμερα το πειθαρχικό θα κρίνει αν δικαιολογείται επιβολή επιπλέον ποινής στους δυο με τον προπονητή μας να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση.

Ας αναμένουμε όμως την τελική απόφαση ελπίζοντας ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αντισταθμίσει την ανήθικη διαιτησία του πρώτου κυρίως αγώνα με κάποια επιείκεια.

Αβεβαιότητα υπάρχει και για την περίπτωση του Ντα Κρουζ αφού όπως προκύπτει και από επίσημες δηλώσεις ο βοηθός του Σέρτζιο μπορεί να δίνει το παρών του στον Αρχάγγελο αλλά θεωρείται πολύ διαφορετικό και μη ενδεδειγμένο να μπει στη διαδικασία της πίεσης ενός κανονικού αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!