Στέψη στο Κίτιον

Μπορεί να θέλαμε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει αν όλα πάνε καλά στην καλαθόσφαιρα. Στις 7.30 στο Κίτιον η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη για τέταρτη φορά με την Αελ και έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη για να φέρει το πρωτάθλημα στη Λευκωσία. Η δικαστική επιτροπή μας στέρησε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε στη φυσική μας έδρα αλλά χιλιάδες Πορτοκαλί θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα. Το γήπεδο θα θυμίζει έντονα την καυτή ατμόσφαιρα του Λευκόθεου, που θα κάψει τους αντίπαλους καλαθοσφαιριστές.

Οι ανήθικοι καλαθοσφαιριστές τους που προκάλεσαν τους δικούς μας ανεγκέφαλους οπαδούς θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει. Θα χρειαστεί τεράστια προσοχή από όλους μας αφού το νέο πλάνο τους είναι να προκαλέσουν τόσο που να διακοπεί ο αγώνας. Μόνο έτσι μπορούν να αποφύγουν το μοιραίο και είναι για αυτό που οι οπαδοί μας πρέπει να προσέξουν.

Οι παίκτες του Χρυστόπουλου με τη σειρά τους πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουν να κερδίσουν μια ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να βρίσκει τις λύσεις παρά τις όποιες απουσίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!