Σταθερή απόδοση το κλειδί της επιτυχίας

Σταθερή απόδοση είναι το βασικότερο συστατικό για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα! Αυτή είναι τουλάχιστον η ετυμηγορία της μεγάλης πλειοψηφίας όσων απάντησαν στο σχετικό ερώτημα του δημοψηφίσματος μας. Στην ερώτηση του που θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα και με περίπου 1300 συμμετέχοντος, ποσοστό 51% πιστεύει ότι η σταθερότητα θα παίξει τον βασικότερο ρόλο. Με τη διαφορά μεταξύ των λεγόμενων μεγάλων και μικρών ομάδων να έχει σμικρυνθεί το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη την σταθερά καλή απόδοση έτσι ώστε να αποφευχθεί η αγωνιστική κοιλιά και οι αρνητικές παρενέργειες της. Αδυναμία να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας ίσως οδηγήσει σε βαθμολογικής απώλειες που ίσως στοιχήσουν και αυτό φαίνεται να είναι κάτι που λαμβάνει πολύ σοβαρά η πλειοψηφία των όσων έχουν απαντήσει τη σχετική ερώτηση.

Φυσιολογικά θα λέγαμε ως δεύτερη επιλογή και με ποσοστό 24% κατατάσσονται τα αποτελέσματα στα ντέρμπι. Η δομή του πρωταθλήματος είναι εδώ και μια διετία τέτοια που ο πρωταθλητής σε ένα μεγάλο βαθμό κρίνεται στους αγώνες κατάταξης. Είναι εκεί που και φέτος το ΑΠΟΕΛ θα βρει μπροστά του δυο φορές το παράρτημα, την Ανόρθωση και μια άλλη ομάδα. Ο περσινός απολογισμός ήταν απογοητευτικός αφού η ομάδα μας έμεινε από δυνάμεις σε εκείνη τη φάση αλλά φέτος τα πράγματα πρέπει και θα είναι πολύ διαφορετικά.

Επειδή ζούμε στην Κύπρο όπου το παρασκήνιο και η διαφθορά βασιλεύει, υπάρχει και το ποσοστό (11%) που πιστεύει ότι βαρόμετρο για τον καθορισμό του φετινού πρωταθλητή θα είναι το παρασκήνιο και το σπρώξιμο από τη διαιτησία. Ο Μιλτής πέρσι με τη βοήθεια του καρεκλοκένταυρου και την ανοχή της διοίκησης Ερωτοκρίτου κέρδισε τη συγκεκριμένη μάχη…

Τέλος η πληρότητα στο ρόστερ κρίνεται από ένα ποσοστό που φτάνει στο 9% ως ο πιο καθοριστικός παράγοντα. Είναι λογικά αυτοί που θεωρούν ότι ένα πλήρες ρόστερ θα είναι παράλληλα και ικανότητα, κάτι που θα διασφαλίσει και την αγωνιστική σταθερότητα αλλά και τις νίκες στα playoffs.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!