Στατιστικά Κυπέλλου 2007-2008

Δυο γκολ του Μιροσάβλιεβιτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας, σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κύπέλλου. Η επικράτηση επί του μαχητικού Άρη ήταν πολύ δύσκολη αφού παρά το ότι προηγηθήκαμε η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε στο 74′ να ισοφαρίσει. Η αλλαγή όμως του Μιροσάβλιεβιτς αποδείχτηκε χρυσή αφού τα γκολ του Σέρβου έδωσαν τη νίκη. Ο αγώνας που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες ήταν καλός σε γενικές γραμμές αφού οι δυο ομάδες αν και με αλλαγές στις συνθέσεις του προσπάθησαν για το καλύτερο.

Έστω και αν κερδίσαμε είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αναφορά σε ένα ακόμα τραγικό λάθος του Νικολόσκι αφού πάει να γίνει συνήθεια να αφήνει την ομάδα εκτεθειμένη. Η νέα έξοδος στο πουθενά έφερε την προσωρινή ισοφάριση και ο Σκοπιανός πρέπει να προβληματιστεί αλλά και να αισθάνεται τυχερός που ο Μορφής είναι τραυματίας.

Όπως αναμενόταν ο Γιοβάνοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Μοραίς. Λουκά και Τσόροβιτς βάζοντας του στο αρχικό σχήμα. Ο Σέρβος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με διάταση 4-4-2 αλλά στην επανάληψη το γύρισε σε 4-5-1 αφού η αποχώρηση του Ζε Κάρλος και η είσοδος του Δασκαλάκη, άφησε τον Τσόροβιτς μοναδικό προωθημένο.

>

Όπως φάνηκε και παρά το ότι ο αγώνας είχε τη δική του σημασία ο προπονητής μας θέλησε να δοκιμάσει κάποια πράγματα όπως την προώθηση του Μπρόερς στη μεσαία γραμμή παρά το ότι άρχισε τον αγώνα ως κεντρικός αμυντικός. Είδε επίσης την αντίδραση της ομάδας στη διάταξη 4-5-1 και ίσως να μην έμεινε και τόσο ικανοποιημένος αφού στο διάστημα αυτό το ΑΠΟΕΛ ήταν ακίνδυνο.

Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι ο Τσόροβιτς είδε δίκτυα γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να προηγηθεί στο 37′ έστω και αν ό Άρης ήταν η ομάδα που έφτιαξε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Φερναντές που επίσης επανήλθε στο αρχικό σχήμα ήταν ορεξάτος και ανάγκασε τους αντιπάλους να επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να τον σταματήσουν.

Το λάθος του Νικολόσκι έφερε την ισοφάριση και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα συμβιβάζονταν ο Μοραίς σε μια προώθηση του έβγαλε τετ-α-τετ τον Μιροβάβλιεβιτς του οποίου το πλασέ ήταν εύστοχο. Στο 90′ ο Σέρβος χτύπησε ξανά όταν καλά τοποθετημένος στην νικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΠΟΕΛ
Νικολόσκι, Χάτζι, Κόντης, Μοραϊς, Μπρόερς, Σατσιάς (80 Μιροσάβλιεβιτς), Λουκά, Μακρίδης (72 Πίντο), Ζε Κάρλος (57 Δασκαλάκης), Φερναντές, Τσόροβιτς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!