Στατιστικά Κυπέλλου 2007-2008

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μας αφού σήμερα (16.30)στο ΓΣΠ αντιμετωπίζουμε την Αγία Νάπα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των Ομίλων. Μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλός που θεωρήθηκε καλό αποτέλεσμα, το ζητούμενο αυτή τη φορά είναι η νίκη έτσι ώστε να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά. Η άγνωστη σε εμάς Αγία Νάπα έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο να μη χάσει και σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει πραγματική προσπάθεια για να κάμψουμε την όποια αντίσταση προβάλει.

Η αδυναμία μας να βρίσκουμε λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι δεδομένης και είναι για αυτό που ο αγώνας είναι μια πρόκληση για αυτούς που θα αγωνιστούν. Με τη διοίκηση να βγάζει δικαιολογημένα προς τα έξω την απογοήτευση της για την αστάθεια των παικτών, αυτοί με τη σειρά τους έχουν καθήκον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρουσιαστούν δυνατοί και αποφασισμένοι.

Όχι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αγώνα ή τον επόμενο αλλά διαχρονικά έτσι ώστε να πείσουν ότι πραγματικά θέλουν και μπορούν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και να βρεθούν στο τελικό κυπέλλου. Ουζουνίδης και Χατζηλούκας με τη σειρά τους θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο να βγάλουν αυτά που πρέπει από κάθε παίκτη αφού η επιλεκτική καλή απόδοση ή σοβαρότητα της ομάδας έχει αντίκτυπο και σε αυτούς.

Αγωνιστικά θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού ένα άλλο ζητούμενο είναι να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Ιδανικά ο Ουζουνίδης θα πρέπει και θα θέλει να ξεκουράσει τους Μακρίδη και Σατσία οι οποίοι δείχνουν καταβεβλημένοι. Παράλληλα παίκτες όπως οι Μορφής, Λουκά και Ταβάρες θα έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής, ενώ όπως είναι γνωστό Καψής, Τσόροβιτς, Μοραίς και ο τιμωρημένος Κόντης είναι εκτός πλάνων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!