Στα άκρα με τον Τζιμπούρ!

Η θέση του Δώνη όσον αφορά τον επιθετικό που θέλει στην ομάδα είναι ξεκάθαρη και ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο εκλεκτός του προπονητή μας. Το θέμα χρονολογείται αφού οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έγιναν εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν προχωρά αφού ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονής ή αποδέσμευσης του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η πλευρά του παίκτη διαμηνύει ότι είναι εφικτό να εξασφαλίσει την ελευθέρα του κάτι που ευνοεί και ο ΑΠΟΕΛ αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας δείχνει και είναι έτοιμη να εξαντλήσει τα περιθώρια για χάρη του Τζιμπούρ. Μπορεί να έχουν προταθεί πολλοί και σε κάποιες περιπτώσεις αξιόλογοι επιθετικοί αλλά ο Δώνης θεωρεί ότι ο Αλεγερινός ταιριάζει άψογα στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Το ότι γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στην Αεκ παίζει καθοριστικό ρόλο, σε βαθμό που θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στη διαχείριση του χαρακτήρα του Τζιμπούρ ο οποίος απέκτησε όνομα για τις κατά καιρούς ακραίες αντιδράσεις του.

Μπορεί λοιπόν την Τετάρτη να αρχίζει ανεπίσημα η προετοιμασία με τις εργομετρικές εξετάσεις και την Παρασκευή να είναι ορισμένη η πρώτη συνάντηση στον Αρχάγγελο αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα όσο αφορά τα χρονοδιαγράμματα στην υπόθεση Τζιμπούρ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!