Στα σκαριά μεγάλη συμφωνία σωματείου με cyta

Μπορεί η εταιρεία ΑΠΟΕΛ και οι εκάστοτε πρόεδροι της να είναι δέσμιοι των συμφερόντων και εξαρτήσεων της LTV αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το σωματείο ΑΠΟΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης όχι μόνο δεν αρνήθηκε να συναντήσει τους υπεύθυνους του ημικρατικού οργανισμού αλλά παρουσιάστηκε θετικός στην πρόταση που του έγινε και ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ για τριετή συνεργασία. Το ποσό αυτό που θεωρείται μεγάλο για τα δεδομένα της κυπριακής καλαθόσφαιρας πέραν των τηλεοπτικών δικαιωμάτων περιλαμβάνει ευρύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Όπως γράφτηκε και στη Sportday προ ημερών ΑΠΟΕΛ και Αελ σκοπεύουν να προχωρήσουν στην διαπραγμάτευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ως ξεχωριστές οντότητες έστω και αν αυτό δεν το επιθυμεί η ΚΟΚ. Και οι δύο ομάδες μπορούν να διαπραγματευτούν με πολύ ευνοϊκότερους όρους σε τέτοια περίπτωση γεγονός που δεν μπορεί να συμβεί με τη συλλογική διαπραγμάτευση.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το ποσό που συζητήθηκε μεταξύ Πετρίδη και Cyta σε συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα έσοδα που είχε πέρσι το σωματείο και είναι τέτοιο που μπορεί να διατηρήσει την ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το οικονομικό είναι διαχρονικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μια τέτοια συμφωνία ίσως βοηθήσει στη δημιουργία ενός συμβουλίου που θα έχει κίνητρα και όρεξη.

Στην τελική ευθεία για την 5η μεταγραφή
Όπως αναμενόταν το Σαββατοκύριακο κύλησε ομαλά όσον αφορά το μεταγραφικό. Από σήμερα οι ρυθμοί εντείνονται και ο στόχος να ανακοινωθεί και η 5η μεταγραφή δείχνει εφικτός. Και αυτό γιατί με βάση τα όσα διαρρέουν ο παίκτης που θα έχει ρόλο αντι Κοσόφσκι έχει εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα το ενδεχόμενο να συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο του μέρος το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας είναι πολύ πιθανό. Αν και πρωτάκουστο για το ΑΠΟΕΛ αυτό είναι επιβεβλημένο προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να χτιστεί η νέα ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!