Στην Αθήνα για τις υπογραφές

Σήμερα αναμένεται τελικά να παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης Ονουάτσι με τις υπογραφές μεταξύ των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και του Ιωνικού. Όπως έγινε γνωστό από το Σάββατο οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα γεγονός που επέτρεψε και στον Κυριάκο Ζιβανάρη να προαναγγείλει την μεταγραφή στη χτεσινοβραδινή γιορτή του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι που αποτελεί επιλογή και διακαή πόθο του Γιοβάνοβιτς θα ενταχθεί στην ομάδα μας υπό μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και στην συνέχεια θα έχουμε το δικαίωμα αγοράς του. Το κόστος δανεισμού ανέρχεται στις 200 χιλιάδες ευρώ και για την ελευθέρα θα πρέπει να καταβληθούν άλλες 300 χιλιάδες.

Όπως έχουμε γράψει ξανά στο πρόσωπο του νεαρού Νιγηριανού διοίκηση και τεχνική ηγεσία βλέπουν τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει ποιοτικές και πολύπλευρες λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Η ταχύτητα, η τεχνική του κατάρτιση αλλά και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα είναι τα στοιχεία που αναμένεται να δώσει στην ομάδα μας και καθόλου τυχαία άρχισαν ήδη οι συγκρίσεις με το αν μπορεί να καλύψει το κενό Μακρίδη.

>

Κατά τα άλλα η χτεσινή μέρα δεν είχε οποιεσδήποτε εξελίξεις αφού η υπόθεση Φάμπιο Τζούνιορ δε φαίνεται να προχωρά ενώ μια περίπτωση Αργεντινού επιθετικού που αξιολογήθηκε δεν ικανοποίησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναμένεται πάντως με ενδιαφέρον να δούμε πότε και αν θα προκύψει ενίσχυση με καθαρόαιμο επιθετικό αφού αν και η διοίκηση φαίνεται να θέλει κάτι τέτοιο, ο προπονητής μας δε φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα.

Περίμεναν κάτι ανέφικτο
Ο λόγος για τις ανακοινώσεις που περίμεναν να ακούσουν όσοι μαζεύτηκαν στο fan club των οργανωμένων το βράδυ της Δευτέρας. Υπό μορφή φήμης κάποιοι ονειροπόλοι κυκλοφόρησαν το όνομα Μιχάλης Κωνσταντίνου, αλλά όταν ο Κυριάκος Ζιβανάρης πήρε το λόγο τα πράγματα μπήκαν στη πραγματικής τους διάσταση. Το άκουσμα της αναμενόμενης μεταγραφή του Ονουάτσι ικανοποίησε αλλά όσοι περίμεναν κάτι περισσότερο απογοητεύτηκαν.

Υπήρξε πάντως ανακοίνωση και για το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ που συμφώνησε σε όλα με τον Αναστασιάδη του Κεραυνού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!