Στην κορυφή του κόσμου

Ψηλά, ψηλότερα ο Θρύλος λέει ένας εκ των ύμνων του ΑΠΟΕΛ και ο Σίμος Σίμωνος το φρόντισε και με το παραπάνω! Η σημαία του ΑΠΟΕΛ μας ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ, στο ψηλότερο σημείο της Γης και αυτό από μόνο του αποτελεί έναν άθλο, για τον οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που παραθέτουμε αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα με την επιμονή του Σίμου ο οποίος έβαλε σαν στόχο να δει τη σημαία του ΑΠΟΕΛ στη ψηλότερη κορυφή του κόσμου στα 8848 μέτρα. Αυτό έγινε εφικτό με τη βοήθεια δυο οπαδών μας από το Νεπάλ στους οποίους ο Σίμος φρόντισε να μεταδώσει την αγάπη και τρέλα για τον ΑΠΟΕΛ. Οι Dawa Gyalje Sherpa και Nima Nurbu Sherba που είναι επαγγελματίες ορειβάτες και ανέβηκαν μέχρι την κορυφή του Έβερεστ συνολικά 6 φορές. Την τελευταία είχαν μαζί τους και τη σημαία του ΑΠΟΕΛ μας! Παρόλο που ποτέ κανένας Κύπριος δεν κατάφερε να ανεβεί μέχρι την κορυφή του Έβερεστ, η σημαία της ομάδας μας ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου!

Παλαιότερα ο Σίμος συμμετείχε σε αποστολή φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μαζί με άλλους Κύπριους έφτασε μέχρι τις 5600μέτρα. Και εκεί φρόντισε να έχει μαζί του τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας και οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο ΑΠΟΕΛ Παντού.

Εμείς ευχαριστούμε όλους όσους φρόντισαν να μας κάνουν και με αυτό τον τρόπο περήφανους. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Dawa Gyalje Sherpa και Nima Nurbu Sherba στη ψηλότερη κορυφή του κόσμου στα 8848 μέτρα (Mt Everest, 25 Μαΐου 9pm)

Σίμος Σίμωνος και Rodo Kitsou στο Kala Patthar Mountain στα 5550 μέτρα. Ιούνιος 2010.

Έλενα Χρυσάνθου, Σίμος Σίμωνος και Rodo Kitsou στο Namche στα 3440 μέτρα. Ιούνιος 2010.

Σίμος Σίμωνος και Nima Nurbu Sherpa στο Kala Patthar Mountain στα 5550 μέτρα. Ιούνιος 2010.

Σίμος Σίμωνος στο Kala Patthar Mountain στα 5550 μέτρα. Ιούνιος 2010.

Έλενα Χρυσάνθου, Σίμος Σίμωνος και Rodo Kitsou στο χωριό KHUWJUNG (Green Valley) στα 3670 μέτρα. Ιούνιος 2010.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!