Στην Κύπρο ο Ζουέλα, αγωνία για Στάθη

Ο Ζουέλα ήταν συνεπής στο ραντεβού του αφού έφτασε αργά ψες στην Κύπρο ολοκληρώνοντας πρόωρα τις διακοπές του στη Σκιάθο. Ο διεθνής Αγκολέζος πήγε απευθείας στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ όπου μαζί με τον μάνατζερ του είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ όπου διευθέτησαν τα διαδικαστικά της μεταγραφής και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις. Για τον Ζουέλα εκκρεμούσε και το ΟΚ από τη ρωσική Κούμπαν το οποίο εξασφαλίστηκε έτσι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με τις ιατρικές εξετάσεις σήμερα θα λάβουμε και το σχετικό SMS. Με την απόκτηση του Ζουέλα να θεωρείται λίγο πολύ δεδομένη, η προσοχή όλων στρέφεται στις επόμενες προσθήκες. Η περίπτωση Αλωνεύτη είναι αυτή που για ευνόητους λόγους συζητείται έντονα από το Σάββατο αφού αν και η απόκτηση ενός ακραίου μέσου δεν ήταν προτεραιότητα, το πλάνο ανατράπηκε λόγω του συγκεκριμένου παίκτη. Ο Αλωνεύτης καλείται τις επόμενες ώρες να επισημοποιήσει την απόφαση του που όπως όλα δείχνουν θα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Πέραν όμως του Αλωνεύτη εξακολουθεί να είναι αναγκαία  η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Στον Γιοβάνοβιτς έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες και το ζητούμενο είναι να δοθεί το τελικό ΟΚ στη διοίκηση για τον εκλεκτό του, που θα πλαισιώσει τον Ζουέλα και σε μεταγενέστερο στάδιο τον Ολιβέιρα.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ανάγκη απόκτησης του αντι Μποαβεντούρα. Μπορεί οι Αλεξάνδρου και Ηλία να θεωρούνται παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κανένας εκ των δυο δεν προορίζεται για βασικός στη συγκεκριμένη θέση.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!