Στην πρίζα παρά τη διακοπή!

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να πάρουν τις απαραίτητες σωματικές και ψυχικές ανάσες ενόψει της συνέχειας και παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους οπαδούς να κάνουν το δικό τους απολογισμό. Η ομάδα μας μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Απόλλων και η συνέχεια αναμένεται δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις. Το πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς έκλεισε με ανάμεικτά αισθήματα και διιστάμενες απόψεις αφού η ομάδα μας δεν κατάφερε να διαφυλάξει τη σημαντική διαφορά των 5 βαθμών. Η δυσκολία στο να βελτιωθούμε ήταν αναπόφευκτο να φέρει τις βαθμολογικές απώλειες έτσι ο κόσμος μπήκε στη διαδικασία σχολιασμού και αναζήτησης των λόγων που η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει

Μέσα από τελευταίο γκάλοπ του site μας αποτυπώνονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα απασχολούν τους οπαδούς μας και σχετίζονται με τα όσα καλά και στραβά βλέπουμε κάθε αγωνιστική.

Η απόδοση των παικτών με ποσοστό 32% είναι το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους μιας και αποτελεί το βαρόμετρο που καθορίζει και το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Η ομάδα μας δεν αποδίδει καλά με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται αφάνταστα να κερδίσει αγώνες ενώ κέρδισε άλλους στην σπόντα..

Το καυτό θέμα της εκγύμνασης της ομάδας ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με ποσοστό 31%. Ο Γεωργίτσας και οι μέθοδοι του προβληματίζουν αφού η ομάδα είναι κουρασμένη και οι μυϊκοί τραυματισμοί θερίζουν παρά το έντονο rotation που υπήρξε τις πρώτες 6-7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το 21% εστιάζει την προσοχή του στις επιλογές και τακτική του Δώνη κατά τη διάρκεια των αγώνων αφού είναι και αυτό ένας τομέας που υπάρχουν έντονες απόψεις από τους προπονητές της κερκίδας.

Τέλος μόνο το 16% των οπαδών μας θεωρεί ως πιο καυτό θέμα αυτό των μεταγραφικών αποκτημάτων και τις βοήθειες που ομολογουμένως δεν έδωσαν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!