Στην πόρτα εξόδου ο Ζε Κάρλος

Μπορεί στο πρόσωπο του αρκετοί να είδαν το νέο ποδοσφαιρικό μας ίνδαλμα αλλά τα δεδομένα κάθε άλλο από θετικά μπορεί να θεωρηθούν όσον αφορά το κοινό μέλλον του ΑΠΟΕΛ και του Ζε Κάρλος. Μπορεί κάποιοι και ιδιαίτερα αυτοί που εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βραζιλιάνου να συνδέσουν το σημερινό δημοσίευμα με το γνωστό έθιμο της Πρωταπριλιάς κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η διοίκηση αλλά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να έχουν καταλήξει στην απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο επιθετικό εκτός και αν παίκτης αποδεχτεί σημαντική μείωση των αποδοχών του.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά τα σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η διοίκηση εμποδίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού ενώ κάποια ψηλά συμβόλαια αποτελούν πρόβλημα το οποίο ο Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να λύσουν. Το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή προνοεί συνεχίσει της συνεργασίας και για δεύτερο χρόνο εάν το επιθυμούν και οι δυο πλευρές, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται στα 240 χιλιάδες ευρώ.

>

Η αγωνιστική παράμετρος του σκεπτικού των υπευθύνων έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα του Βραζιλιάνου ο οποίος αγωνίστηκε στους μισούς αγώνες της φετινής χρονιάς αφού η θλάση στην αρχή του πρωταθλήματος τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα 6 τέρματα που σημείωσε ο 33χρονός Βραζιλιάνος δεν ανταποκρίνονται επίσης στις προσδοκίες που είχαν αυτοί που τον έφεραν στην ομάδα ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι και φουλ συμμετοχές να έχει δύσκολα θα μπορέσει να σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Αυτό ενισχύεται και από τα στατιστικά του Ζε Κάρλος τα τελευταία 10 χρόνια.

Με το ΑΠΟΕΛ να ψάχνει για τρεις τουλάχιστον επιθετικούς για τη νέα χρονιά εκ των οποίων οι δυο τουλάχιστον να πρέπει να είναι παίκτες που να ξέρουν τι σημαίνει γκολ, ο Ζε Κάρλος δείχνει να είναι πολυτέλεια εκτός και αν συμβούν θαύματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ακόμα και αυτό όμως δείχνει απίθανο αφού ο πρόσφατος τραυματισμός του το έχει αφήσει και πάλι εκτός εντεκάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!