Στην τελική ευθεία με ερωτηματικά

Η ομάδα μας μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Ερμή και ο Δώνης θα έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στον Αρχάγγελο. Η αγγαρεία των αγώνων της Κύπρου είχε κόστος για την ομάδα μας αφού ο Αλεξάνδρου επιστρέφει τραυματίας και σήμερα κριθεί αν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου. Ένα χτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλο είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει με αιμάτωμα και να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Ντα Σίλβα επίσης δεν μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ενώ το άλλο ερωτηματικό αφορά την περίπτωση του Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος προπονείται εδώ και μέρες σε κανονικούς ρυθμούς αλλά το ότι προέρχεται από δίμηνη αποχή ενδεχομένως να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο να τον δούμε βασικό το Σάββατο.

Μέσα από τις δύο επόμενες προπονήσεις ο Δώνης με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια συμπεράσματα  και σε συνδυασμό και με τα όσα βλέπουν καθημερινά μέσω dvd θα πρέπει να αποφασίσουν πως θα παρατάξουν την ομάδα στο ντεμπούτο τους.

Ο αγώνας με τον Ερμή θα είναι εξαιρετικά δύσκολος και με νίκη η θητεία του Δώνη θα αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει στην ομάδα και να δημιουργείται η δυναμική που μας λείπει εδώ και μήνες.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!