Στην τελική ευθεία προετοιμασία και μεταγραφές

Μπήκε ο Ιούλης και ο ΑΠΟΕΛ μετρά πλέον αντίστροφα σε δυο σημαντικά μέτωπα. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία ενώ όλα συνηγορούν ότι θα υπάρξει μια τουλάχιστον μεταγραφή. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά η προετοιμασία της ομάδας στο Ομπερτράουν μπαίνει στο τελικό της στάδιο και της επόμενες μέρες ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο να δέσει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Τα δυο δυνατά φιλικά με Στουρμ Γκρατς (σήμερα) και με τη Ριντ (Παρασκευή) θα βοηθήσουν τον Γιοβάνοβιτς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την πρόοδο αλλά και τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο δυο αγώνες θα είναι μάλλον και οι τελευταίοι πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, τότε γίνεται αντιληπτή η σημασία τους.

Ο Μπενάχουρ που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στους πρώτους δυο αγώνες αναμένεται να αρχίσει και στους δυο αγώνες αφού είναι ο παίκτης που προορίζεται και βασικό οργανωτικός μέσος. Στις ικανότητες του Μπένα στηρίζουμε πολλά, ίσως και περισσότερα από ότι πρέπει αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενη μας αναφορά το υφιστάμενο ρόστερ θα κληθεί να περάσει το πρώτο εμπόδιο (Senica ή ΜΤΚ) Europa League, οπότε οι επόμενες μέρες μέχρι της 19 Ιουλίου είναι σημαντικές έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Έρχεται και μεταγραφήΜετά από ένα «νεκρό» δεκαπενθήμερο όλα δείχνουν ότι εντός των ημερών θα υπάρξει και η 6η μεταγραφή της ομάδας. Παρόλο που το διαβάσετε πολλές φορές σε διάφορα μμε τους τελευταίους μήνες, αυτή τη φορά θα το πούμε και εμείς γιατί ισχύει… Ο Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις κάτι που συνηγορεί στο  ότι δεν θα αργήσει να υπάρξει κατάληξη.

Κατάληξη  που μάλλον θα είναι θετική αφού ο προπονητής κάνει τις επιλογές του βασιζόμενος στο προκαθορισμένο μπάτζετ που του έχει δοθεί από τη διοίκηση. Για το σημαντικό αυτό θέμα θα επανέλθουμε αφού είναι κάτι που χρίζει ειδικής αναφοράς.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει προτεραιοποιήσει τις ανάγκες και αυτές αφορούν κατά σειρά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ, επιθετικού και ακραίου μέσου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!