Στην τελική ευθεία

Απομένουν μόνο 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μέσα από την οποία θα διαμορφωθεί και η βαθμολογία που θα κουβαλήσουν μαζί τους οι ομάδες για τη β φάση που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή. Όπως είναι γνωστό φέτος οι πρώτες έξι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στη β φάση σε ένα μίνι πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι να αρχίσουμε από θέση ισχύος. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται τις επόμενες 5 αγωνιστικές να μειώσει και άλλο τη διαφορά από την Αελ, στόχος που κάθε άλλο από εύκολος μπορεί να θεωρηθεί. Μπορεί να έχουμε βγάλει με επιτυχία ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά υπάρχει ο «κίνδυνος» να μην δούμε τη διαφορά να μειώνεται ακόμα και αν πετύχουμε το απόλυτο.

Όπως θα δείτε στον πίνακα που ακολουθεί ο πιο δύσκολος αγώνας της ομάδας μας είναι αυτός της 26ης αγωνιστικής με την Ομόνοια ενώ ύπουλη θεωρείται η εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Κούκλια. Η Αελ με τη σειρά της έχει θεωρητικά πιο δύσκολο πρόγραμμα αφού στις δυο επόμενες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Λέμε θεωρητικά γιατί πάει να αντιμετωπίσει στο ΓΣΖ την υπό διάλυση ομάδα της Αμμοχώστου.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κερδίσει όλους τους αγώνες και να ελπίζει ότι η Αελ θα σκοντάψει.

Όσον αφορά τη β φάση θεωρείται η εξάδα έχει κλείσει εδώ και καιρό και όπως φαίνεται η μάχη που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες είναι ανάμεσα σε Απόλλων και Ερμή για το ποιος θα τερματίσει στη 3η θέση με την ομάδα της Λεμεσού να έχει το προβάδισμα.

Αελ (50 β.)                       ΑΠΟΕΛ (46 β.)                   Απόλλων (44 β.)Ανόρθωση (εκτός)          Αλκή (εκτός)                  Ενπ (εντός)Απόλλων (εντός)          Δόξα (εντός)                   Αελ (εκτός)Αλκή (εκτός)               Κούκλια (εκτός)              Αεκ (εντός)Δόξα (εντός)                Άχνα (εντός)                  Σαλαμίνα (εκτός)Κούκλια (εκτός)           Ομόνοια (εκτός)             Άρης (εντός)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!