Στη γραμμή που χάραξε ο Γιοβάνοβιτς

 «Ότι και να γίνει φέτος είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Το να είσαι στους «16» και να διεκδικείς πρόκριση είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά». Η πιο πάνω δήλωση έγινε χτες από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους οπαδούς μας. Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση και πολύ περισσότερο ο πρόεδρος αφήνουν να νοηθεί ξεκάθαρα ότι μη κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ισοδυναμεί με αποτυχία κάτι όμως που δεν το συμμερίζεται μερίδα οπαδών μας. Η άποψη του Ερωτοκρίτου δεν πρέπει να ξενίζει αφού έστω και καθυστερημένα ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη γραμμή Γιοβάνοβιτς ο οποίος επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι είναι εκτός πραγματικότητας να θεωρεί οποιοσδήποτε αποτυχημένη μια χρονιά όπου ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 16 του Champions League, επειδή δεν κατακτήσαμε ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Προ εικοσαημέρου το όλο θέμα σχολιάστηκε και διαμέσου της στήλης Αδιάκριτος αφού ήταν ο Γιοβάνοβιτς που πρώτος καθόρισε και ιεράρχησε τους φετινούς στόχους του ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής παραμένει σταθερός στη φιλοσοφία του και δεν φαίνεται να προσαρμόζεται γιατί τον βολεύουν τα δεδομένα αφού και προ διετίας είχε την ίδια άποψη. Θυμίζουμε ότι και τότε έκρινε ότι η αγωνιστική χρονιά 2009-10 ήταν πετυχημένη έστω και αν δεν κατακτήσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο, λόγω της συμμετοχής μας στους ομίλους. Έχει σημασία επίσης να θυμίσουμε ότι τότε κάποια μέλη του δ.σ έκριναν και δημόσια ως αποτυχημένη  τη χρονιά.

Εννοείται ότι  τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση τονίζουν ότι ο στόχος του πρωταθλήματος υφίσταται και δεν εγκαταλείπεται σε καμία περίπτωση.  Το ότι ο πρόεδρος επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή όπου κυριαρχεί η άποψη ότι βαδίζουμε στα χνάρια της προ διετίας πορείας αναπόφευκτα ερμηνεύεται από κάποιους ως προσπάθεια  να περάσει έγκαιρα και ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν θα είναι αποτυχία αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!