Στη Λεμεσό για τη νίκη

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Χατζί έγινε δεκτή με ικανοποίηση αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε σήμερα στο Τσίρειο την ΑΕΛ. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα αφού μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας η ομάδα μας καλείται να δώσει συνέχεια έτσι ώστε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και να ελπίζει σε απώλειες της Ανόρθωσης. Ο μεταξύ μας αγώνας δεν είναι πλέον μακριά αφού στις 5 Ιανουαρίου η ομάδα του Κετσπάγια έρχεται στο ΓΣΠ και στόχος είναι να μην υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες μέχρι τότε.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να νικήσουμε την ΑΕΛ που θέλει με τη σειρά της να κάνει μια νέα αρχή έχοντας βαθμολογικό κέρδος εις βάρος μας. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα η οποία αν παρουσιαστή σοβαρή και με καλή απόδοση θα κερδίσει. Τυχόν υποτίμηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας και είναι για αυτό που κανείς δεν πρέπει να θυμάται το εύκολο περσινό μας πέρασμα από το Τσίρειο.

Στον αγωνιστικό τομέα τα δεδομένα μπορούν να χαρακτηριστούν καλά αφού θα απουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή από την περασμένη εβδομάδα. Πρόκειται για τους Καψής, Τσόροβιτς και Μοραίς ενώ το σημαντικό είναι ότι οι Σεγκιρί και Φερναντές ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Στη διάθεση του Ουζουνίδη είναι και ο Έμερσον για τον οποίο από λάθος στην καταγραφεί των κίτρινων καρτών γράψαμε ότι θα απουσιάσει αναγκαστικά. Πάντως η απόδοση του στον τελευταίο αγώνα ήταν τέτοια που δύσκολα θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Κατά τα άλλα δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού Νικολόσκι και Ζε Κάρλος έδειξαν να αρπάζουν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Ανακοινώθηκε και επίσημα
Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα είναι για τους επόμενους 18 μήνες ο Αλτίν Χατζί ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Κυριάκου Ζιβανάρη. Ο Αλβανός αμυντικός ήταν συνεπής στο ραντεβού του και στις συζητήσεις που έγιναν οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Παρόλο που από πλευράς ΑΠΟΕΛ έγιναν σκέψεις για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς με όψιον ανανέωσης κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τον παίκτη.

Ελπίδα και προσδοκία όλων μας πλέον είναι όπως ο Χατζί θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας και να μην εξελιχθεί ως ένας ακόμα που προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να τον ξεφορτωθούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!