Στη σκιά της παραίτησης

Η απρόσμενη παραίτηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου και η συνεδρία μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ι καλώς ή κακώς επισκιάζει τα πάντα. Ο αποκλεισμός από την Αελ και τα όσα ακολούθησαν μέχρι και χτες επιβεβαιώνουν ότι εδώ και καιρό το κλίμα στράβωσε για τα καλά στην ομάδα μας. Οι κακές σχέσεις μεταξύ μελών του συμβουλίου, το γυαλί που ράγισε ανάμεσα σε πρόεδρο και προπονητή αποτελούν τα βαθύτερα αίτια μιας κρίσης που αποτυπώνεται και μέσα από την πορεία της ομάδας με τη βοήθεια και των κακών επιλογών που έγιναν σε θέματα στελέχωσης. Το ότι η πρώτη αντίδραση αρκετών που γνωρίζουν τα δεδομένα εντός ΑΠΟΕΛ ήταν ότι ο Ερωτοκρίτου μπορεί να μπλοφάρει είναι ενδεικτικό του κλίματος εσωστρέφειας και καχυποψίας που επικρατεί. Η κίνηση της παλιάς φρουράς των οργανωμένων και η απόφαση του να πάνε χτες στον Αρχάγγελο ήταν ακόμα ένα σημαντικό γεγονός αφού μέσα από αυτό επιβεβαιώθηκε το χάσμα που υπάρχει.

Μέσα από τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα και πρώτα από όλα αν η απόφαση του Ερωτοκρίτου είναι οριστική και αμετάκλητη. Έχει επίσης σημασία το αν θα υπάρξει μόνο η συγκεκριμένη παραίτηση ή αν θα δούμε το συμβούλιο να παραιτείται στο σύνολο του.

Η ανάγκη ενός προσωρινού συμβουλίου μέχρι τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης είναι κάτι που θα απασχολήσει τους διοικούντες.

Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα είναι επιβεβλημένη. Ο κορεσμός σε συνδυασμό με τα προβλήματα που προαναφέραμε δεν πρέπει να κάνει κανένα μέλος του συμβουλίου να αισθάνεται άνετα. Είναι για αυτό που η παραίτηση Ερωτοκρίτου δεν αρκεί. Είναι για αυτό που και οι οργανωμένοι ζητούν τις παραιτήσεις όλων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!