Στη τελική ευθεία

Η επιστροφή των διεθνών στον Αρχάγγελο σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Ατρόμητου. Στο ψεσινό φιλικό της Εθνικής αγωνίστηκαν βασικοί οι Χρίστου, Σατσιάς και Μιχαήλ ενώ προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Χαραλαμπίδης. Ο παίκτης μας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς πριν τον αγώνα και κρίθηκε σκόπιμο να μη ρισκάρει. Σήμερα ουσιαστικά θα διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος εάν και εφόσον ο παίκτης δοκιμάσει να προπονηθεί.

Όπως έχει γραφτεί και ξανά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει περισσότερες επιλογές για να καταρτίσει πλάνο νίκης αφού στη διάθεση του είναι πλέον και ο Κοσόφσκι. Ο Χρύσης με βάση και τα λεπτά συμμετοχής του στο φιλικό της Εθνικής θεωρείται κάτι περισσότερο από έτοιμος, κάτι που δε φαίνεται να ισχύει για τον Ηλία. Η λογική λέει ότι δε θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα πέραν του Πίντο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, με τον Κοσόφσκι να θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης. Το γεγονός ότι οι Μοραίς και Μπρούσερ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις στον αγώνα με τον Απόλλωνα ίσως αφήσει στον πάγκο και αυτή την εβδομάδα τους Σατσιά και Μιχάηλ εκτός και αν ο Σεγκιρί δεν προλάβει τον αγώνα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Μπρούσερ μάλλον θα βαφτιστεί και πάλι κεντρικός αμυντικός.

>

Αποσύρθηκε η καταγγελία
Η επιπολαιότητα της εκτελεστικής επιτροπής να μας παραπέμψει για σοβαρά επεισόδια χωρίς να διερευνήσει εις βάθος τα όσα έγιναν στο Αλκή – ΑΠΟΕΛ, ανάγκασε τη διοίκηση να λάβει τα ενδεδειγμένα μέτρα. Μέτρα που έφεραν αποτέλεσμα αφού ανάγκασαν την εκτελεστική να αναθεωρήσει και να αποσύρει τελικά την κατηγορία.

Τίποτα ουσιαστικό στη συνάντηση
διοίκησης – οργανωμένων

Και μόνο που οι δυο πλευρές επικοινωνούν σε τακτική βάση είναι σημαντικό αλλά όσον αφορά το θέμα για το οποίο έγινε η συνάντηση δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό. Όλοι συμφωνούν ότι η αποχή οφείλεται στην αστάθεια της ομάδας και την οικονομία που κάνουν κάποιοι που προτιμούν τον καναπέ. Στην πράξη απαιτείται νίκη επί του Ατρόμητου έτσι ώστε εναντίον της ΑΕΚ ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!