Στις λεπτομέρειες αλλά και στο πάθος

Το ΑΠΟΕΛ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και να βάλει σε πραγματικούς μπελάδες τον εθνικό εργολάβο και την παρέα του. Η απώλεια του φετινού πρωταθλήματος οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και στο βρώμικο παρασκήνιου του Μιλτή. Αυτά αλλά και οι δυο ήττες στους τελευταίους αγώνες πρέπει να είναι λειτουργήσουν καταλυτικά έτσι ώστε οι παίκτες μας να δείξουν το απαιτούμενο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι επίσης κάτι που θέλουν παίκτες και τεχνική ηγεσία οπότε με νίκη αυξάνονται οι πιθανότητες και για επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Καυκαρίδης και οι υπόλοιποι καταστρώνουν το πλάνο τους και ίσως η εφευρετικότητα και ανηθικότητα τους να μην εξαντλήθηκε στο περιστατικό της περασμένης εβδομάδας με τον Ισραηλινό διαιτητή. Ήδη κάποιοι άρχισαν να διαρρέουν διάφορα στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προβλήματα εντός ΑΠΟΕΛ.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η ομάδα μας αν και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει στους τελευταίους αγώνες δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτό αποτελεί επισήμανση και του ίδιου του προπονητή ο οποίος σε κάθε ευκαιρία και για ευνόητους λόγους τονίζει ότι δεν αναμένει ραγδαία βελτίωση. Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την ομόνοια θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, αφού είναι αυτά που έφεραν τις ήττες στους τελευταίους αγώνες.

Συστάσεις Ιβάν προς Φοίβο!
Έμελλε να το δούμε και αυτό μέσα στο όλο επικοινωνιακό μπάχαλο του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη τελευταία του δημοσιογραφική διάσκεψη αναγκάστηκε να εκφράσει τη δυσφορία αλλά και διαφωνία του με την συνειδητή απόφαση του προέδρου να μιλά κατά καιρούς στα μέσα ενημέρωσης για τους παίκτες που ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ. Αξίζει επίσης να θυμίσουμε ότι Ερωτοκρίτου και Γεωργίου ήταν οι πρωταγωνιστές ατυχέστατων δηλώσεων στις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους, με τις οποίες έθεταν χρονοδιαγράμματα που δεν τηρήθηκαν ποτέ.

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!