Στις 5.30 και χωρίς Καψή

Είμαστε τυχεροί αφού μετά από τρίτες σκέψεις και πολύ αργοπορημένα διοίκηση και ΚΟΠ έκαναν αυτό που έμοιαζε απλό και αυτονόητο. Ο ορισμός του αγώνα μας με την Άχνας την Κυριακή στις 7.30 το βράδυ στερούσε από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες οπαδούς μας να παραβρεθούν στο ΓΣΠ. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και προ του κινδύνου να μην καταφέρουν να αποφασίσουν τι θέλουν κατέληξαν στην απόφαση διεξαγωγής του αγώνας δυο ώρες ενωρίτερα γεγονός που διευκολύνει τους πάντες.

Ενώ ξεπεράστηκε επιτυχώς το θέμα της ώρας διεξαγωγής του αγώνα στο αγωνιστικό τομέα προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μιχάλη Καψή. Ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε σήμερα με πρόβλημα τραυματισμού αφού ένα αιμάτωμα δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Η αυριανή τελευταία προπόνηση θα είναι εκ των πραγμάτων καθοριστική αφού αν προπονηθεί κανονικά θα είναι στο αρχικό σχήμα με το Σεγκιρί.

Το ενδεχόμενο να επιλέξει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μην προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς δεν μπορεί να αποκλειστεί και είναι για αυτό που η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Κατά τα άλλα ο Μαχλάς είναι μια χαρά αφού το πρόγραμμα προπονήσεων που ακολούθησε τις προηγούμενες μέρες του επέτρεψε να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που ένιωθε. Το ζητούμενο για τον Ουζουνίδη έχοντας και τον Ζε Κάρλος στη διάθεση του είναι αν θα επιλέξει να παρατάξει ένα σχήμα και με τους δυο βασικούς. Αν γίνει κάτι τέτοιο θεωρείται πιο πιθανό να δούμε το Βραζιλιάνο να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και να δίνει στηρίγματα στον Μαχλά.

Η νίκη είναι μονόδρομος και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία αφού η ανάγκη διατήρησης μας στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την Ανόρθωση είναι επιβεβλημένη. Σοβαρότητα, καλή απόδοση και πάθος είναι τα στοιχεία που θα φέρουν τη νέα νίκη που θα δώσει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχειας.

Ο κόσμος λογικά θα δώσει δυναμικά το παρών του αφού η μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα για πρώτη φορά φέτος θα αποτελέσει κίνητρο για κάποιους.

Γνωρίστε από κοντά
τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ
στο κατάστημα της ΜΤΝ

Η ΜΤΝ σε προσκαλεί σ’ ένα ολοκίτρινο Live Link με τον Super FM και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, στο κατάστημά της, στη Λεωφόρο Κέννεντι στη Λευκωσία.

Από τις έξι και μέχρι τις οκτώ θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, να πάρεις αυτόγραφα, φωτογραφίες και πλούσια δώρα από την Μ TN !

Σε περιμένουμε όλους για δύο ώρες γεμάτες μουσική, ποδόσφαιρο και πολλά δώρα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!