Στοίχημα η ετοιμότητα

Η ομάδα μας έχει μια δεύτερη αλλά τελευταία ευκαιρία να καταφέρει την είσοδο της σε ομίλους έτσι ώστε να εκπληρώσει έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Μπορεί να χάθηκε ο μεγάλος στόχος της συμμετοχής στον 4ο προκριματικό του Champions League με τα τεράστια οφέλη του αλλά δεν μπορούμε να μην κυνηγήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Europa. Η Ζούλτε είναι πλέον η ομάδα που καλούμαστε να περάσουμε με επιτυχία και όπως και στην περίπτωση της Μάριμπορ έτσι και τώρα όλοι πιστεύουμε ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Για να κάμψουμε την αντίσταση της δευτεραθλήτριας Βελγίου θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι από ποτέ από κάθε άποψη. Είναι γεγονός ότι στους δυο επίσημους αγώνες η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την ανησυχητική εικόνα που έβγαζε στα φιλικά. Η βελτίωση αυτή όμως δεν ήταν αρκετή και σε συνδυασμό με τη διαιτησία έφερε την αποτυχία.

Το νέο στοίχημα όχι μόνο για τον προπονητή αλλά για τον ΑΠΟΕΛ γενικότερα είναι παρουσιαστεί έτοιμο από κάθε άποψη αρχικά στις 22 και μετά στις 29 Αυγούστου. Η ετοιμότητα πρέπει να αφορά τόσο την αγωνιστική όσο και ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας μας.

Για το αγωνιστικό έχουμε κάνει ξανά αναφορά για την ανάγκη να βρούμε τις λύσεις στο σκοράρισμα έτσι ώστε να είμαστε δημιουργικοί και πολύ περισσότερο αποτελεσματικοί. Ο Καπράλ είναι η άλλη παράμετρος αφού είναι ο παίκτης που λόγω της αργοπορημένης έλευσης του κάνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να κριθεί έτοιμος για 11αδα.

Η ετοιμότητα αγγίζει και άλλες αγωνιστικές πτυχές όπως την ανάγκη ομοιογένειας που ακόμα δεν υπάρχει στον απαιτούμενο βαθμό. Η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματα της αφού για διάφορους λόγους αφού συγκεκριμένοι παίκτες ακόμα προσπαθούν να βρουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα.

Όσον αφορά τη ψυχολογική προετοιμασία είναι σημαντικό για την ομάδα μας να αποβάλει το αίσθημα του αδικημένου και κυνηγημένου από το κατεστημένο της διεφθαρμένης ΟΥΕΦΑ. Ο αγώνας στο Βέλγιο δεν θα είναι εύκολος και θα πρέπει όλοι να έχουν καθαρό μυαλό για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ακόμα και σε προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!