Στον Ολυμπιακό ήταν υπόδειγμα!

Επανερχόμαστε για το θέμα που συζητείται αρκετά ανάμεσα στους οπαδούς μας με το που έγινε γνωστό ότι επήλθε συμφωνία με τον Τζιμπούρ. Οι ανησυχίες πολλών για τον Αλγερινό σχετίζονται με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα αλλά και κάποιες επιλογές του εκτός γηπέδου οι οποίες κατά καιρούς του έδωσαν τη φήμη του παραπτωματία και του ξενύχτη. Για την αγωνιστική του αξία και την ικανότητα του να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κανείς δεν τολμά να πει κάτι αρνητικό. Ψάχνοντας περισσότερα όσον αφορά τα αρνητικά που κουβαλά μαζί του ο Τζιμπούρ προκύπτει ότι πράγματι υπήρξαν περιστατικά όπου είχε ξεφύγει. Το τι μπορεί να είναι ενθαρρυντικό στην περίπτωση μας είναι ότι η παρουσία και συμπεριφορά του στον Ολυμπιακό ήταν υποδειγματική. Όπως προκύπτει όταν ο Αλγερινός βρήκε ιδανικές συνθήκες όσον αφορά το αγωνιστικό και οικονομικό μέρος δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό είναι κάτι που η διοίκηση Πετρίδη μπόρεσε να επιβεβαιώσει και από τον Παπάζογλου ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Τζιμπούρ. Ο αμυντικός μας όταν ρωτήθηκε είχε μόνο θετικά να πει για τη θητεία του Αλγερινού στον Ολυμπιακό.

Οι ομοιότητες μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού είναι τέτοιες που δημιουργούν βάσιμες ελπίδες ότι ο Τζιμπούρ θα είναι αυτός που πρέπει αφού σε διαφορετική περίπτωση αργά ή γρήγορα το σύστημα θα τον αποβάλει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!