Στοπ στις αχρείαστες δηλώσεις

Έχουμε αρκετά προβλήματα σε βαθμό που ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι υποφέρουμε. Είναι για αυτό που όλοι και περισσότερο από όλους ο πρόεδρος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να αποφεύγει αχρείαστες δηλώσεις που ενδέχεται να ρίξουν λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ερωτήθηκε σήμερα μετά το τέλος του αγώνα από ένα γνωστό αντιαποελίστα αθλητικογράφο τι έχει να πει σε αυτούς που ξεχνούν κάποια πράγματα μετά από κάποιες αποτυχίες και η απάντηση του προέδρου μας ήταν η εξής: «Δεν είναι θέμα το τι πετύχαμε στην Ευρώπη, είναι το θέμα τι πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε απογοήτευση, ομάδα μπορούσε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο τέλος τα κατάφερε. Από κει και πέρα ο κόσμος λέει πολλά, εμείς είμαστε εκεί στηρίζουμε αυτή την ομάδα και δεν μπορούμε να πούμε αυτή την ομάδα αποτυχημένη, έχουμε μπροστά μας άλλα παιχνίδια και θα τα παλέψουμε».

Θεωρούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας χειρίζεται με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς την ομάδα την αγωνιστική καθίζηση των τελευταίων μηνών που φαίνεται να οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια των εγχώριων τίτλων. Πάντα θα υπάρχουν οι ακραίοι που βρίζουν και αντιδρούν με τρόπο μη αποδεκτό αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ακόμα και όταν ερωτάται δεν έχει ανάγκη να δίνει υπόσταση και να επισημοποιεί μια πάρα πολύ μικρή μερίδα οπαδών μας.

Η ανάγκη των διοικούντων και του προπονητής να μας θυμίζουν κάθε τρεις και λίγο τον ευρωπαϊκό άθλο γίνεται πλέον κουραστική και εκλαμβάνεται περισσότερο ως αυτοάμυνα. Η κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και θα πρέπει όλοι στο επίσημο ΑΠΟΕΛ να χωνέψουν ότι οι οπαδοί μας έχουν άποψη την οποία θα εκφράζουν και το όλο σύστημα θα περιθωριοποιήσει τα αποσταθεροποιητικά στοιχεία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!