Στο βάθος η Δόξα, εν μέσω ταλαιπωρίας

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έδωσε το παρών του στο Μακάρειο η Δόξα πέτυχε μια δίκαιη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πάφο και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο επόμενος μας αντίπαλος αποδεικνύει τις τελευταίες αγωνιστικές ότι πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα και μόνο αν παρουσιάσουμε τη γνωστή μας πλέον σοβαρότητα θα μπορέσουμε να τους κερδίσουμε. Η τεχνική ηγεσία δεν αφήνει τίποτα στη τύχη και η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στέλλει τα κατάλληλα μηνύματα ενώ και ο ίδιος θα έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Το ΑΠΟΕΛ μετά και τη δεύτερη πεντάρα μετά από αυτή επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο έδειξε ότι δεν είναι διαθετημένο να κάνει άλλα δώρα στον οποιονδήποτε. Η διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη ομόνοια πρέπει να διαφυλαχθεί έτσι ώστε να μεταφέρουμε κάθε εβδομάδα την πίεση σε αυτούς. Η ομάδα μας κρατά την τύχη στα χέρια της και το αν θα αυξηθεί ή μειωθεί η διαφορά είναι θέμα δικό μας. Το βάθος του ρόστερ μας φαίνεται και παρόλο που κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, όσοι καλούνται να δώσουν λύσεις ανταποκρίνονται πλήρως.

Η επιστροφή του Σολάρι στο αρχικό σχήμα αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη αφού ο Αργεντινός προσπάθησε να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε. Το γκολ που πέτυχε σίγουρα θα τον βοηθήσει ενώ το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η σταθεροποίηση της απόδοσης του σε ψηλά επίπεδα. Οι παίκτες που πέρασαν στον αγώνα ως αλλαγή έκαναν επίσης αισθητή την παρουσία τους με τον Νεκτάριο να πετυχαίνει ένα σπουδαίο τέρμα, τον Μπίδη να δημιουργεί και τον Μίρο να πατά γερά και να στέλλει μηνύματα.

Αμάν τι ταλαιπωρία
Από σήμερα θα απουσιάζουν οι διεθνείς μας για ένα αστείο φιλικό που προγραμματίστηκε στο Αμάν της Ιορδανίας. Σήμερα είναι προγραμματισμένη “προπόνηση” και στη συνέχεια θα μπουν στο αεροπλάνο. Θυμίζουμε ότι στην αποστολή έχουν κληθεί οι Ηλία, Σατσιάς, Μιχαήλ, Πουρσαϊτίδης, Χαραλαμπίδης και Σολωμού. Αναμένουμε να δούμε αν ο Ηλία θα αποκλειστεί αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ελπίζουμε ότι οι υπόλοιποι θα προσέξουν ιδιαίτερα.

Cytavision ΑΠΟΕΛ – Εθα
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα με την παρουσία στον επόμενο αγώνα εξέδωσε το σωματείο ενόψει του αγώνα της Τρίτης. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μας στο Eurochallenge και αντίπαλος μας θα είναι η γνωστή μας Έθα Έγκωμης! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ελευθερία και θα αρχίσει στις 7.30.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!